Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

  • In prijs verlaagd

URBAN ARROW FLATBED L Performance line + Flightcase bak

€ 7.741,00
€ 5.574,00 Inclusief belasting € 2.167,00 korting

Dit is de meest verkochte variant uit het Cargo assortiment van Urban Arrow. Deze vrachtfiets wordt door veel bedrijven al ingezet voor stadsdistributie. Hij is snel, ongevoelig voor files en toch groot genoeg om een behoorlijke vracht mee te vervoeren. De Cargo L houdt de stad leefbaar doordat hij zich stilletjes verplaats en bovendien geen uitlaatgassen uitstoot.

Ondanks zijn snelheid heeft de bestuurder geen scooterrijbewijs nodig. Maar er is nog meer; de Cargo is een opvallende verschijning in de stad; ideaal dus om je bedrijf ook onderweg mee te promoten. De verschillende boxen zijn gemakkelijk te voorzien van jouw logo of reclames.

Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
Merk
Type motor Bosch Performance Line (75Nm)
Fiets Type E-bakfiets|Elektrische bezorgfiets|Bakfietsen
Motor merk Bosch
Display Bosch Kiox 300
Remmen Hydraulische schijfrem, Tektro
ACCU Akku Bosch PowerPack Frame 545
Aandrijving carbon belt drive

Meer opties? Meer vragen? Bel gerust, wij hebben testfietsen beschikbaar bij onze winkel in het centrum van Zwolle. Bel 038-421 73 78

De Urban Arrow Flatbed Bezorgfiets

De Urban Arrow elektrische transport bakfiets is DUURZAAM, SNEL en VOORDELIG! Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike te combineren, creëren we de ultieme groene kilometervreter voor de last mile. Wil je je gereedschap meenemen of denk je aan het bezorgen van pakketen, voedsel of zelfs meubels? Er is altijd een Urban Arrow die je soepel van A naar B brengt - en daar voorbij.

Ben je helemaal klaar met het verspillen van tijd in de file of het zoeken naar een parkeerplaats? Dan is dit hèt voertuig voor jouw binnenstedelijke leveringen. De Cargo elimineert geluidsoverlast en luchtvervuiling en geeft een flinke boost aan de flexibiliteit van je wagenpark.


Subsidie Provincie Overijssel

Steeds meer (bezorg)bedrijven zetten de fiets in als middel van transport. Deze bakfiets is goed voor het milieu en dus goed voor uw imago! Ook draagt deze elektrische transportfiets bij aan een groene, schone en goed bereikbare binnenstad. Daarom is er via de provincie Overijssel een subsidie beschikbaar als u een een transportbakfiets of bezorgfiets inzet in plaats van een bestelauto! De regeling voorziet in de aanschaf van maximaal twee elektrische fietsen met een bak of een aanhanger. De vrachtfiets voldoet aan de minimale laadcapaciteit van 150 liter. Per fiets kunt u tot € 1.500,- subsidie krijgen! Alleen geldig voor MKB bedrijven gevestigd in Overijssel. Benieuwd naar de voorwaarden ? Neem contact met ons op.

 

Urban Arrow


Urban Arrow

Urban Arrow staat voor kwaliteit, en daar hebben wij al jaren ervaring mee! Koop hier al uw Urban Arrow accessoires en wij sturen u deze snel en gratis thuis!

Urban Arrow regenhuif

De Urban Arrow regenhuif is er in 2 varianten. De Urban Arrow regenhuif plus en de Urban Arrow regenhuif Essential. De Essential regenhuif is de sportieve en lage regenhuif en is een stukje voordeliger dan de regenhuif Plus. De Essential regenhuif ziet er pijlsnel uit, is flexibel en de zijkanten kunnen open waardoor in- en uitladen super makkelijk is. De Raincover Plus is net wat hoger waardoor er ook kindjes op het extra bankje(aan de voorkant van de fiets) kunnen zitten onder de huif. Ook is deze huif net wat makkelijker in gebruik wanneer u een maxi cosi in de fiets geplaatst heeft. Uiteraard is de huif ook van makkelijke ritsen voorzien waarmee in en uitstappen super makkelijk is. Wilt u uw regenhuif vastmaken aan uw Urban Arrow? Kies dan voor het Abus Combiflex slot.


Urban Arrow accessoires

Hieronder een overzicht van de andere accessoires van Urban Arrow:

Urban Arrow Connectmodule

Een Urban Arrow Connectmodule is een GPS chip die op uw accu wordt aangesloten. Met de Urban Arrow App kunt u dan altijd zien waar de fiets zich bevindt. Standaard zit bij de Connectmodule (als deze achteraf wordt gemonteerd) 4 jaar een abonnement inclusief opsporingsdienst! Wij kunnen op deze manier makkelijk een ENRA fietsverzekering afsluiten waarbij 20% korting krijgt op de premie! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 


BEKIJK HIER AL ONZE FIETSACCESSOIRES


Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Download Product Folder