Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Scholten Fietsgroep ATB wielrennen


Scholten Fietsgroep


Startlocatie:  We starten bij onze winkel aan de Luttekestraat  

Starttijden: Woensdagavond 18.30 uur (alleen wielrennen) | Start weer vanaf voorjaar 2019!
                           Zondagochtend 9.30 uur (wielrennen en mountainbike)


Vind jij het ook leuk om samen met anderen te fietsen? Sluit je dan aan bij de Scholten Fietsgroep! Er wordt vanuit de winkel gefietst op woensdagavond (wielrennen) en zondagochtend (wielrennen en mountainbike). Op zondagochtend staat vanaf 9.15 uur de koffie/thee klaar en vertrekken we om 9.30 uur. Op woensdagavond staat vanaf 18.15 uur de koffie klaar en vertrekken we om 18.30 uur. We kijken met de aanwezige groep welke snelheid er gereden wordt, maar we hanteren hierbij samen uit, samen thuis, het is voor de gezelligheid. Als de groep groot is splitsen we vaak zodat de groep overzichtelijk blijft. We starten bij ons voor de winkel in de Luttekestraat 13. 

Woensdagavonden starten weer vanaf voorjaar 2019!


Mountainbike
Mountainbike groep

We fietsen in twee groepen welke onder te verdelen zijn in:
Groep 1
- sportief | Groep 2 - gevorderd

Afstanden: Zondagochtend: 35 - 45 km

Elke laatste zondag van de maand gaan we met de mensen die het leuk vinden naar een andere MTB track toe. Er zijn dan geen fietsers die vanuit de winkel starten.

Agenda MTB
- Geen MTB uitje op zondag 30 december, er wordt wel vanaf de winkel gestart.


Wielrennen
IMG_4937 kopie.jpg

We fietsen in twee groepen welke onder te verdelen zijn in:
Groep 1 - sportief (fietsen met een gemiddelde snelheid tussen de 25-28 km/h)
Groep 2 - gevorderd (fietsen met een gemiddelde snelheid tussen de 28-30 km/h) 

Afstanden: Woensdagavond: 50 - 60 km
                           Zondagochtend: 60 - 80 km

Voorwaarden:  Deelname is op eigen risico en een fietshelm is verplicht!

Om mee te rijden hoef je eigenlijk niets te doen, gewoon komen en gezellig meerijden. Je hoeft je niet aan te melden, het kan wel. Op de Facebookpagina Scholten Fietsgroep kun je vragen stellen over de ritten kwijt. Ook kun je aanmelden voor de Whatsapp Groep, dit kun je doen met dit formulier.  


Voordeeltje

Als je wilt meerijden en je vind het ook leuk om in onze Scholten Fietsgoed kleding te rijden kun je die voordelig aanschaffen en zelfs terug verdienen. Een setje van het merk Sportfull (shirt en broek) kost normaal € 169,- die kun je aanschaffen voor slechts € 128,-. Hierbij krijg je een strippenkaart, als je mee fietst wordt de kaart afgetekend en per keer is dat € 5,- waard. Na 12 keer fietsen heb je je shirt terug verdiend en na 14 keer de broek in totaal na 26 keer de complete Scholten set!


Voorrijders

Voor alle groepen zijn we op zoek naar een poel mensen die in schema willen voorrijden. We hebben nu een groep die het wil doen, maar als we die kunnen uitbreiden is dit fijn want dan komt iedereen minder vaak op het schema te staan en kan ook iedereen “vrijwillig” meerijden. Van de voorrijders verwachten we niet zozeer dat ze perse voorop rijden, maar het is wel handig als ze dit kunnen en een route weten voor de dag dat ze gepland staan. Als dit je wat lijkt neem dan contact met ons op voor de extra voordelen als voorrijder.


Verhuur

Als het je leuk lijkt om eens mee te fietsen maar je hebt nog geen racefiets, is er de mogelijkheid een fiets te huren. Bel of mail om te reserveren. Als je na 3 keer besluit dat je het wat vindt, en een fiets bij ons koopt, krijg je het betaalde huurbedrag als korting op je eigen fiets terug.


Fietsverzekering

Rij jij mee met de Scholten Fietsgroep dan kun je gebruik maken van de NTFU lidmaatschap. Profiteer van de voordelen van NTFU lidmaatschap: 

- Unieke fietsschadeverzekering  

- 6x Fietssport Magazine  

- Korting op 2.500+ toertochten  

- Gratis GPX-routes op Fietssport.nl

Aanmelden, vul onderstaand formulier in.

Scholten Fietsgroep op social media

Volg de fietsgroep via Facebook 

Volg  de race fietsgroep op Strava

Volg de ATB fietsgroep op Strava

Inschrijfformulier.


Ja
ATB Groep
Racegroep Sportief (25 - 28 km/u)
Racegroep Gevorderd (28 - 30 km/u +)

Toestemming opslag en verwerken persoonlijke gegevens

Door hieronder "Ik geef deze toestemming" op "Ja" te klikken geeft u toestemming aan Fietsgoed.nl - Scholten uw persoonlijke data te verwerken ten behoeve van:

- Informatievoorziening over fietsevenementen van Fietsgroep Scholten.
- Informatievoorziening over evenementen en acties van Fietsgoed.nl - Scholten relevant voor sportieve fietsers (ongeveer 4 x per jaar).

Onthouden van deze toestemming betekend dat wij u helaas niet op de hoogte kunnen houden van fietsevenementen en wijzigingen van tijden e.d. Natuurlijk bent u gewoon op de aangegeven fietsmomenten welkom in onze winkel.

NTFU Lidmaatschap en Verzekering

Voor €38,50 per jaar kunt u lid worden van het NTFU en is uw fiets verzekerd tegen schades tot €1000,=.  Indien u dat wenst hebben wij ook nog de volgende gegevens nodig (allen verplicht).