Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

Scholten Fietsgroep ATB wielrennen


Scholten Fietsgroep

Sportief gezellig samen fietsen!


Sportief en gezellig samen fietsen in Zwolle? Natuurlijk met Scholten Fietsgroep! We fietsen onder het motto: “Samen uit, samen thuis”. Sluit aan, alleen of met je fietsmaatjes, bij de groep die je het best past. We hebben twee gemengde racefietsgroepen, elk met hun eigen tempo, en een gravelgroepje.  Er is altijd tenminste één voorrijder die in overleg met de deelnemers de route bepaalt.


Groepen en snelheden

Bij Scholten Fietsgroep fietsen we in de volgende groepen:

  • Racefiets uptempo groep: gemiddelde snelheid tussen 28 en 32 km/u.
    Fietsen in een uitdagend tempo voor zowel dames als heren.
  • Racefiets sporttempo groep: gemiddelde snelheid tussen 25 en 28 km/u.
    Fietsen in een lekker sportief tempo voor zowel dames als heren.
  • Gravelbikers: De gravelbike groep spreekt met elkaar af via de app-groep. Ze zijn het actiefst in de maanden oktober tot april.

Bij voldoende deelname kan in overleg de groep gesplitst worden in meerdere snelheidsgroepjes. In alle gevallen staan plezier en veiligheid voorop.


Startplaats, starttijden en afstanden

De start vindt altijd plaats bij onze winkel in de Luttekestraat, in het centrum van Zwolle. Scholten Fietsgroep rijdt op de volgende dagen/tijdstippen:


WOENSDAGAVOND:

  • Racefiets, zowel groep uptempo als groep sporttempo, vertrek 19.00 uur, afstand 40-60 km.

We zijn altijd voor het donker terug in Zwolle. In September starten we al om 18.30 uur omdat het anders te snel donker is.


ZONDAGOCHTEND:  (Vanaf 9:15u staat de koffie klaar)

  • Racefiets, zowel groep uptempo als groep sporttempo, vertrek 09.30 uur, afstand 50-70 km.

We zijn tussen 12.00 en 13.00 uur terug in Zwolle. In de loop van het jaar maken we op enkele zondagen langere tochten, deze kondigen we van te voren aan.Kleding, clubcard en NTFU

Scholten Fietsgroep heeft geen ‘verplichte’ kleding, iedereen kan meedoen. Wil je toch in zo’n mooie groepsoutfit fietsen, dan kan dat natuurlijk. Speciaal voor onze deelnemers bieden wij een fraaie Scholten fietskleding aan tegen een leuke aanbiedingsprijs.

We maken het graag nog aantrekkelijker voor je: je kunt deze fietskleding weer ‘terugverdienen’ door mee te fietsen. Bij aanschaf van de fietskleding krijg je een stempelkaart. Voor elke keer meefietsen in de Scholten fietskleding ontvang je een stempel ter waarde van € 5,00. Als de kaart vol is krijg je een waardebon waarmee je onderhoud aan je fiets of aankopen in onze winkel kunt betalen.

Bovendien ontvang je van ons een clubcard. Op vertoon van deze card krijg je 10% korting op al je aankopen in onze winkels. Je kunt er voor kiezen om een lidmaatschap NTFU af te sluiten, zodat je fiets verzekerd is tegen schade als gevolg van vallen.


Aanmelden en Whatsapp groepen

Aanmelden hoeft niet. Kom gewoon met je fiets op een startmoment naar onze winkel. We hebben wel een Whatsapp-groep om onderling met elkaar te communiceren,  bijvoorbeeld om een keer extra af te spreken of lief en leed te delen.

Wil je als deelnemer hieraan toegevoegd worden, meld je dan aan voor een Whatsapp-groep via onze website www.fietsgoed.nl of stuur een mail naar info@fietsgoed.nl.


Voorrijders en vakantieregeling

Ken jij leuke fietsroutes rond Zwolle? Wij zijn erg blij met fietsers die volgens rooster willen voorrijden. Laat ons weten of jij hiervoor in bent.IMG_4937 kopie.jpg

Voorwaarden:  Deelname is op eigen risico en een fietshelm is verplicht!


Verhuur

Als het je leuk lijkt om eens mee te fietsen maar je hebt nog geen racefiets of mountainbike, dan is er de mogelijkheid een fiets te huren. Bel of mail om te reserveren. Als je na 3 keer besluit dat je het wat vindt, en een fiets bij ons koopt, krijg je het betaalde huurbedrag als korting op je eigen fiets terug.Fietsverzekering

Rij jij mee met de Scholten Fietsgroep dan kun je gebruik maken van de NTFU lidmaatschap. Profiteer van de voordelen van NTFU lidmaatschap: 

- Unieke fietsschadeverzekering  

- 6x Fietssport Magazine  

- Korting op 2.500+ toertochten  

- Gratis GPX-routes op Fietssport.nl

Aanmelden, vul onderstaand formulier in.

Scholten Fietsgroep op social media

Volg de fietsgroep via Facebook 

Volg  de race fietsgroep op Strava

Inschrijfformulier.


Ja
ATB Groep
Racegroep Sportief (25 - 28 km/u)
Racegroep Gevorderd (28 - 30 km/u +)

Toestemming opslag en verwerken persoonlijke gegevens

Door hieronder "Ik geef deze toestemming" op "Ja" te klikken geeft u toestemming aan Fietsgoed.nl - Scholten uw persoonlijke data te verwerken ten behoeve van:

- Informatievoorziening over fietsevenementen van Fietsgroep Scholten.
- Informatievoorziening over evenementen en acties van Fietsgoed.nl - Scholten relevant voor sportieve fietsers (ongeveer 4 x per jaar).

Onthouden van deze toestemming betekend dat wij u helaas niet op de hoogte kunnen houden van fietsevenementen en wijzigingen van tijden e.d. Natuurlijk bent u gewoon op de aangegeven fietsmomenten welkom in onze winkel.

NTFU Lidmaatschap en Verzekering

Voor €38,50 per jaar kunt u lid worden van het NTFU en is uw fiets verzekerd tegen schades tot €1000,=.  Indien u dat wenst hebben wij ook nog de volgende gegevens nodig (allen verplicht).