Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ons Filiaal in Stadshagen verhuist! Klik hier voor meer informatie en openings-aanbiedingen!

Leasen%20header.png


Fiets leasen, welke mogelijkheden zijn er?

 
Steeds vaker wordt er gekozen voor de Leasefiets. Wij bieden verschillende opties aan en helpen u graag bij het vinden van de beste lease optie. Er zijn verschillende mogelijkheden, die geven wij hieronder weer. Wij maken daarbij onderscheid tussen het privé leasen en het zakelijk leasen via de werkgever.


Opties privé lease

  1. Friesland lease ; u least een fiets voor een vast bedrag per maand, inclusief onderhoud, reparatie en fietsverzekering. Elke fiets is mogelijk. De looptijd is 36 maanden, daarna levert u de fiets weer in of neemt u deze tegen gunstige voorwaarden over. Iedereen kan hiervoor langskomen, wij kunnen direct een leaseofferte maken in onze winkel.

  2. Fiets Flex Financial Lease (lening): een regeling waarbij de financieringspartij(Fiets Flex) uw fiets betaalt. U betaalt vervolgens  een bepaalde periode een vast bedrag per maand terug aan de financieringspartij, extra aflossen is altijd mogelijk. U bent gelijk eigenaar van de fiets. Let op; geld lenen kost geld.

Opties Lease via werkgever

  1. Lease a bike; U least een fiets voor een vast bedrag per maand, inclusief onderhoud, reparatie en fietsverzekering, de looptijd is 36 maanden. U ontvangt informatie via uw werkgever en komt vervolgens met een bestelcode bij ons in de winkel om een fiets uit te zoeken.  Meer informatie als werkgever? Wij helpen u graag verder.

  2. Hello Rider; U least een fiets voor een vast bedrag per maand, inclusief onderhoud, reparatie en fietsverzekering, de looptijd is 36 maanden. U ontvangt informatie via uw werkgever en komt vervolgens bij ons in de winkel om een fiets uit te zoeken.

  3. ANWB Lease; U least een fiets voor een vast bedrag per maand, inclusief onderhoud, reparatie en fietsverzekering, de looptijd is 36 maanden. U ontvangt informatie via uw werkgever en komt vervolgens met een bestelcode bij ons in de winkel om een fiets uit te zoeken. 

  4. Friesland lease; Deze optie staat hierboven ook al uitgewerkt als prive lease, maar deze vorm kan ook zakelijk worden ingezet. U least een fiets voor een vast bedrag per maand, inclusief onderhoud, reparatie en fietsverzekering, de looptijd is 36 maanden. Wij helpen u als werkgever graag verder met een lease plan op maat.

  5. Ander lease plan? Grote kans dat wij u hier ook mee kunnen helpen! Neemt contact met ons op via 038-421 73 78 of info@fietsgoed.nl