Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Leasen%20header.png


Leasen iets voor mij?

 

Het leasen of financieren van e-bikes is steeds meer in trek. Wij helpen u via onze partners graag verder met het vinden van de juiste financiering en/of lease optie. Ook bieden wij zelf van uit onze winkel een onderhoudspakket aan voor uw e-bike voor een vast bedrag per maand. Hieronder geven wij enkele opties weer die u als consument kunt kiezen.

  1. Bovag Private Lease (privé lease) ; U Leaset de fiets voor een vast bedrag per maand inclusief onderhoud, reparatie en fietsverzekering. De looptijd is 36 maanden,  u wordt geen eigenaar van de fiets.

  2. FietsFlex Financial Lease (privé lease): een regeling waarbij de financieringspartij uw fiets betaalt en u een bepaalde periode lang maandelijks rente en aflossing betaalt aan de financieringspartij. U bent gelijk eigenaar van de fiets. Let op; geld lenen kost geld.

  3. Zakelijk lease via uw werkgever met slechts 7% bijtelling; U leaset via uw werkgever een fiets (net als een leaseauto) en betaalt slechts 7% bijtelling.

  4. Fietszekerplan; Dit is eigenlijk geen lease vorm maar een service en onderhoudscontract voor uw fiets, om zorgeloos te fietsen. Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij alle noodzakelijke reparaties en onderhoud voor 5 jaar lang, inclusief vervanging van accu en motor bij defecten buiten de garantieperiode.