Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Leasen%20header.png

Leasen iets voor mij?

Het leasen of financieren van e-bikes is steeds meer in trek. Wij helpen u via onze partners graag verder met het vinden van de juiste financiering en/of lease optie. Ook bieden wij zelf van uit onze winkel een onderhoudspakket aan voor uw e-bike voor een vast bedrag per maand. Hieronder geven wij enkele opties weer die u als consument kunt kiezen.

  1. Private Lease (Full Operational Lease); Via de Bovag least u een fiets voor een vast bedrag per maand. U kunt zelf een fiets uitkiezen maar u wordt geen eigenaar van de fiets, de eigenaar van de fiets is de lease maatschappij. U betaalt de lease maatschappij 3 of 4 jaar een vast bedrag per maand en u krijgt de beschikking over een nieuwe fiets, inclusief al het onderhoud, de service en de garantie.

  2. Full Operational Lease via uw werkgever; Hetzelfde als private lease(zie hier boven), maar dan sluit uw werkgever het lease contract af. Uw werkgever kan hiervoor de werkkosten regeling inzetten en/of (deels) de lease vergoeding van uw salarisinhouden. Eén en ander kan tot een fiscaal voordeel voor u en/of uw werkgever leiden.

  3. Fietszekerplan; Dit is eigenlijk geen lease vorm maar een service en onderhoudscontract voor uw fiets, om zorgeloos te fietsen. Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij alle noodzakelijke reparaties en onderhoud voor 5 jaar lang, inclusief vervanging van accu en motor bij defecten buiten de garantieperiode.

  4. Finaniering: een regeling waarbij een finacieringspartij uw fiets betaalt en u een bepaalde periode lang maandelijks rente en aflossing betaalt aan de financieringspartij. U bent gelijk eigenaar van de fiets. Let op; geld lenen kost geld.

  5. Semi Private Lease (Semi Full Operational Lease); Dit is een combinatie van een financiering en ons fietszekerplan. Een financial lease regeling, u bent dus gelijk eigenaar van de fiets. Gecombineerd met ons Fietszeker Plan besteedt u de service en de risico's voor het goed functioneren van de fiets en het onderhoud tegen een vast bedrag per maand aan ons uit. Let op; geld lenen kost geld.