Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Leasen header.png


FietsFlex Financial Lease 


Op het gebied van financial lease (financiering) brengen wij u graag in contact met onze partner fietsFlex. U zoekt een fiets uit in onze winkel en vraagt vervolgens een financiering aan bij FietsFlex via een online contactformulier. Zij beoordelen of u in aanmerking komt voor een financiering. Gaat Fietsflex akkoord? Dan betaalt u de fiets in maandelijkse termijnen terug, extra aflossen is altijd mogelijk. Let op; geld lenen kost geld.


De voordelen op een rijtje;

  • Voor aankopen vanaf € 500,- tot maximaal € 12.500,-

  • Meteen op weg; u bent direct eigenaar van de fiets

  • Er worden geen afsluit- of administratiekosten in rekening gebracht

  • Garantie dat het maandbedrag en rente niet wijzigt

  • Boetevrij extra aflossen, zoveel en vaak als u maar wil

  • U betaalt alleen rente over de periode die u nodig heeft om het bedrag weer terug te betalen, hoe korter die periode, hoe voordeliger u uit bent


Kom ik in aanmerking?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor dit betaalgemak? Neem daarvoor contact op met Fiets Flex. Dit kan door te bellen naar 085 - 04 38 840 of door het aanvraagformulier in te vullen. FietsFlex neemt daarna zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

Let op! Geld lenen kost geld.

Leasen voor een vast bedrag per maand inclusief onderhoud, reparatie en fietsverzekering? Bekijk dan Bovag Private Lease