Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ons Filiaal in Stadshagen verhuist! Klik hier voor meer informatie en openings-aanbiedingen!

Zakelijk


Zakelijk


Bent u op zoek naar een fiets, een aantal fietsen, een fietsplan of Lease plan voor uw bedrijf of voor uw werknemers?
Wij helpen u graag verder!

De laatste jaren werken wij steeds vaker met bedrijven en gemeentes samen om hen te ondersteunen in de mobiliteit. Of het nou gaat om een grote partij leasefietsen voor het personeel, een bezorgfiets voor de pizzeria, een speed-pedelec voor uw makelaarskantoor of een Bezorgbakfiets voor uw bedrijf; wij gaan graag met u in gesprek over hoe wij u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Wij hebben ervaring met verschillende leaseconstructies en kunnen voorzien in een onderhoudsplan op maat.


Bezorgfiets voor uw bedrijf


Steeds meer (bezorg)bedrijven zetten de fiets in als middel van transport. Deze bakfiets is goed voor het milieu en dus goed voor uw imago! Bezorgfietsen zijn er in allerlei soorten en maten en kunt u voor allerlei zakelijke doeleinden inzetten. Wij hebben een DEMO bezorgfiets staan, deze kunt u uitgebreid in de praktijk testen om te kijken hoe dit bevalt.

Wist u dat er een gunstige subsidie regeling is vanuit de Provincie? Dat maakt de bezorgfiets wel heel voordelig!

Kijk HIER meer informatie over bezorgfietsen


Leasefietsen voor u zelf of uw werknemers

Naast de ‘auto van de zaak’ is er nu ook de ‘fiets van de zaak’. De leasefiets heeft dezelfde voordelen als de leaseauto, maar is gezonder, groener en ook nog eens veel goedkoper!

Vanaf 1 januari 2020 is er een nieuwe en voornamelijk eenvoudige fietsregeling: De fiets van de zaak met een vast bijtellingpercentage van 7%. U kunt als werkgever een fiets of e-bike aan uw werknemers faciliteren en u profiteert daarmee van een aantal interessante voordelen. Het is belangrijk om te weten dat een leasefiets voor uw personeel u niets hoeft te kosten, u bepaalt zelf hoeveel u meebetaalt als werkgever. Voor uw werknemers is er een fiscaal voordeel.

Wij hebben ervaring met verschillende leasemaatschapijen en gaan graag met u in gesprek over welke partij het beste bij u past.

De zakelijke voordelen voor u als werkgever:

  • Binding met werknemers door interessante arbeidsvoorwaarde in een krappe arbeidsmarkt
  • Vitalere werknemers en minder ziekteverzuim
  • Parkeerproblemen zijn verleden tijd
  • U draagt bij aan een schoner en groener klimaat
  • U bepaalt zelf als werkgever hoeveel u bijdraagt aan de leasefiets voor uw werknemers

De leasefiets is inclusief:

  • Onderhoud
  • Afschrijving
  • Rente
  • Schade en diefstal verzekering

Maandelijks betaalt u een vast leasebedrag aan de leasemaatschappij en uw werknemer krijgt een bijtelling van 7% over de nieuwwaarde van de leasefiets. Dit bedrag is inclusief onderhoud en een schade/diefstalverzekering. De fiets mag dan in de eerste drie jaar zowel zakelijk al privé gebruikt worden. Na deze periode heeft uw werknemer de mogelijkheid de leasefiets over te nemen tegen een gunstige prijs.

Meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel gerust naar ons centrumfiliaal en vraag naar Wouter Krabbendam of Monique Wouters; 038 - 421 73 78.Referenties
Hieronder een aantal voorbeelden van projecten / fietsen die wij hebben mogen leveren.

Frietwinkel t Bakhuus kiest voor de Cortina E-common bezorgfiets:

Bezorg  Zwolle

Bakker Bart Zwolle kiest voor de Cortina E-common bezorgfiets:

Cortina Common Bezorgfiets

Hiawatha actief organiseert rondleidingen op de Cortina Blau door het mooie Zwolle

Hiawata.jpgAndre Kuipers signeert de Urban Arrow transportfiets voor Scholengemeenschap De Groene Welle.

Groene%20welle.jpg


De 12 Gazelle City Go`s van de Drents Overijsselse Waterschaps Data!

IMG_6828.JPG

Deze jeugdspelers van PEC Zwolle crossen op hun Cortina door Zwolle!

PEC.jpgFotograaf Marco Slot was super enthousiast na zijn eerste rit op de Urban Arrow!

Fotograaf.jpgDe gemeente Zwolle leaset 20 Cube E-bikes inclusief onderhoud. Ook bouwden onze monteurs een speciale oplaadconstructie op locatie.

Gemeente.jpgRichard Groen van Riìskookt.nl stapte op zijn UrbanArrow transportfiets met koelbox en reed meteen door naar zijn woonplaats Rotterdam!


Rijskookt.jpgDe Urban Arrow van Michiel Jansen van Typical Gear met zelf ontworden bak!

TYPICAL%20GEAR%20-%20Vrachtfiets%20-%20m

Superbuddy bezorgt dagelijks de boodschappen aan huis, zij rijden rond op 3 Urban Arrow elektrische transportbakfietsen.

Superbuddy.jpg