Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Zakelijk


Bedrijfsfietsen


Bent u op zoek naar een fiets of een aantal fietsen voor uw bedrijf?
Wij helpen u graag verder!

Bedrijfsfietsen

De laatste jaren werken wij steeds vaker met bedrijven en gemeentes samen om hen te ondersteunen in de mobiliteit. Of het nou gaat om een grote partij leasefietsen voor het personeel, een bezorgfiets voor de pizzeria, een speed-pedelec voor uw makelaarskantoor, een aantal leenfietsen voor de autogarage of een Cargo Bakfiets voor de kinderboerderij; wij gaan graag met u in gesprek over hoe wij u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Wij hebben ervaring met verschillende leaseconstructies en kunnen voorzien in een onderhoudsplan op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust naar ons centrumfiliaal en vraag naar Wouter Krabbendam of Monique Wouters; 038 - 421 73 78.

E-transportbakfiets of bezorgfiets
Steeds meer (bezorg)bedrijven zetten de fiets in als middel van transport. Deze bakfiets is goed voor het milieu en dus goed voor uw imago! Ook draagt deze elektrische transportfiets bij aan een groene, schone en goed bereikbare binnenstad. Daarom is er binnen de gemeente Zwolle een subsidie beschikbaar als u een een transportbakfiets of bezorgfiets inzit ipv een bestelauto!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust naar ons centrumfiliaal en vraag naar Wouter Krabbendam of Monique Wouters; 038 - 421 73 78.

Referenties
Hieronder een aantal voorbeelden van projecten / fietsen die wij hebben mogen leveren.

Hiawatha actief organiseert rondleidingen op de Cortina Blau door het mooie ZwolleAndre Kuipers signeert de Urban Arrow transportfiets voor Scholengemeenschap De Groene Welle.


De 12 Gazelle City Go`s van de Drents Overijsselse Waterschaps Data!

IMG_6828.JPG

Deze jeugdspelers van PEC Zwolle crossen op hun Cortina door Zwolle!Fotograaf Marco Slot was super enthousiast na zijn eerste rit op de Urban Arrow!De gemeente Zwolle leaset 20 Cube E-bikes inclusief onderhoud. Ook bouwden onze monteurs een speciale oplaadconstructie op locatie.Richard Groen van Riìskookt.nl stapte op zijn UrbanArrow transportfiets met koelbox en reed meteen door naar zijn woonplaats Rotterdam!
De Urban Arrow van Michiel Jansen van Typical Gear met zelf ontworden bak!

Superbuddy bezorgt dagelijks de boodschappen aan huis, zij rijden rond op 3 Urban Arrow elektrische transportbakfietsen.