Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Zakelijk


Bedrijfsfietsen


Bent u op zoek naar een fiets of een aantal fietsen voor uw bedrijf of voor uw werknemers?
Wij helpen u graag verder!

De laatste jaren werken wij steeds vaker met bedrijven en gemeentes samen om hen te ondersteunen in de mobiliteit. Of het nou gaat om een grote partij leasefietsen voor het personeel, een bezorgfiets voor de pizzeria, een speed-pedelec voor uw makelaarskantoor, een aantal leenfietsen voor de autogarage of een Cargo Bakfiets voor de kinderboerderij; wij gaan graag met u in gesprek over hoe wij u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Wij hebben ervaring met verschillende leaseconstructies en kunnen voorzien in een onderhoudsplan op maat.

E-bakfiets of bezorgfiets
Steeds meer (bezorg)bedrijven zetten de fiets in als middel van transport. Deze bakfiets is goed voor het milieu en dus goed voor uw imago! Bezorgfietsen zijn er in allerlei soorten en maten en kunt u voor allerlei zakelijke doeleinden inzetten. Wij hebben een DEMO bezorgfiets staan, deze kunt u uitgebreid in de praktijk testen om te kijken hoe dit bevalt.

Kijk HIER meer informatie over bezorgfietsen


Zakelijke lease 7% bijtelling

Naast de ‘auto van de zaak’ is er nu ook de ‘fiets van de zaak’. De leasefiets heeft dezelfde voordelen als de leaseauto, maar is gezonder, groener en ook nog eens veel goedkoper!

Vanaf 1 januari 2020 is er een nieuwe en voornamelijk eenvoudige fietsregeling: De fiets van de zaak met een vast bijtellingpercentage van 7%. U kunt als werkgever een e-bike aan uw werknemers faciliteren en u profiteert daarmee van een aantal interessante voordelen. U bepaalt zelf hoeveel u meebetaalt als werkgever en uw werknemer geniet van een interessant fiscaal voordeel!

Voordelen werkgever:

  1. Meer gezonde kilometers en vitalere werknemers
  2. Parkeerproblemen zijn verleden tijd
  3. U bindt uw werknemers door een interessante secundaire arbeidsvoorwaarde
  4. U draagt bij aan een schoner en groener klimaat
  5. U bepaalt zelf als werkgever hoeveel u bijdraagt aan de leasefiets voor uw werknemers

De leasefiets is inclusief:

  1. Onderhoud
  2. Afschrijving
  3. Rente
  4. Schade en diefstal verzekering

Maandelijks betaalt u een vast leasebedrag aan de leasemaatschappij en uw werknemer krijgt een bijtelling van 7% over de nieuwwaarde van de leasefiets. Dit bedrag is inclusief onderhoud en een schade/diefstalverzekering. De fiets mag dan in de eerste drie jaar zowel zakelijk al privé gebruikt worden. Na deze periode heeft uw werknemer de mogelijkheid de leasefiets over te nemen tegen een gunstige prijs.

Meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel gerust naar ons centrumfiliaal en vraag naar Wouter Krabbendam of Monique Wouters; 038 - 421 73 78.

Referenties
Hieronder een aantal voorbeelden van projecten / fietsen die wij hebben mogen leveren.

Frietwinkel t Bakhuus kiest voor de Cortina E-common bezorgfiets:

Bezorg  Zwolle

Bakker Bart Zwolle kiest voor de Cortina E-common bezorgfiets:

Cortina Common Bezorgfiets

Hiawatha actief organiseert rondleidingen op de Cortina Blau door het mooie Zwolle

Hiawata.jpgAndre Kuipers signeert de Urban Arrow transportfiets voor Scholengemeenschap De Groene Welle.

Groene%20welle.jpg


De 12 Gazelle City Go`s van de Drents Overijsselse Waterschaps Data!

IMG_6828.JPG

Deze jeugdspelers van PEC Zwolle crossen op hun Cortina door Zwolle!

PEC.jpgFotograaf Marco Slot was super enthousiast na zijn eerste rit op de Urban Arrow!

Fotograaf.jpgDe gemeente Zwolle leaset 20 Cube E-bikes inclusief onderhoud. Ook bouwden onze monteurs een speciale oplaadconstructie op locatie.

Gemeente.jpgRichard Groen van Riìskookt.nl stapte op zijn UrbanArrow transportfiets met koelbox en reed meteen door naar zijn woonplaats Rotterdam!


Rijskookt.jpgDe Urban Arrow van Michiel Jansen van Typical Gear met zelf ontworden bak!

TYPICAL%20GEAR%20-%20Vrachtfiets%20-%20m

Superbuddy bezorgt dagelijks de boodschappen aan huis, zij rijden rond op 3 Urban Arrow elektrische transportbakfietsen.

Superbuddy.jpg