Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

BREAKOUT_HEADER_URBANARROW.png


Urban Arrow


Of je nu in een stad of dorp woont, je bent altijd onderweg en hebt altijd dingen om mee te nemen. Nu steden steeds meer overbelast raken, brengt een auto je niet sneller op je bestemming. De bakfiets is het perfecte vervoersmiddel om je spullen, kinderen, dieren en zelfs die last-mile bezorgingen van A naar B te brengen – en daar voorbij. Heb je meer redenen nodig om een elektrische bakfiets te overwegen? Zoek niet verder.

De Urban Arrow is één van de allerbeste bakfietsen in de markt en blinkt uit in rijgedrag en stabiliteit. Maak een proefrit en ervaar hoe makkelijk deze fiets in het verkeer rijdt en hoe goed je in balans bent. Vaak zijn klanten wat onzeker over zo`n grote fiets en bang dat het zwaar stuurt, maar bijna iedereen komt na een proefrit met een grote glimlach terug! De Urban Arrow is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en er zijn bijbehorende accessoires leverbaar, hier onder een overzicht;

De Urban Arrow Family is er in drie uitvoeringen;
Urban Arrow Accessoires;


Urban Arrow regenhuif

De Urban Arrow regenhuif is er in 2 varianten. De Urban Arrow regenhuif plus en de Urban Arrow regenhuif Essential. De Essential regenhuif is net uit (oktober 2020) en is wat goedkoper dan de regenhuif Plus. De Plus heeft de voordelen dat die wat hoger is zodat er ook makkelijk kindjes op het extra bankje kunnen zitten en het ook goed over alle Urban Arrow maxi cosie adapters heen past. Ook kan de plus huif aan de zijkanten open.


Hieronder een overzicht van de andere accessoires van Urban Arrow: