Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

BREAKOUT_HEADER_URBANARROW.png


Urban Arrow


Of je nu in een stad of dorp woont, je bent altijd onderweg en hebt altijd dingen om mee te nemen. Nu steden steeds meer overbelast raken, brengt een auto je niet sneller op je bestemming. De bakfiets is het perfecte vervoersmiddel om je spullen, kinderen, dieren en zelfs die last-mile bezorgingen van A naar B te brengen – en daar voorbij. Heb je meer redenen nodig om een elektrische bakfiets te overwegen? Zoek niet verder.

De Urban Arrow is één van de allerbeste bakfietsen in de markt en blinkt uit in rijgedrag en stabiliteit. Maak een proefrit en ervaar hoe makkelijk deze fiets in het verkeer rijdt en hoe goed je in balans bent. Vaak zijn klanten wat onzeker over zo`n grote fiets en bang dat het zwaar stuurt, maar bijna iedereen komt na een proefrit met een grote glimlach terug! De Urban Arrow is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en er zijn bijbehorende accessoires leverbaar, hier onder een overzicht;

De Urban Arrow Family is er in drie uitvoeringen;
Urban Arrow Accessoires;


Urban Arrow regenhuif

De Urban Arrow regenhuif is er in 2 varianten. De Urban Arrow regenhuif plus en de Urban Arrow regenhuif Essential. De Essential regenhuif is net uit (november 2020) en is een stukje voordeliger dan de regenhuif Plus. De Essential regenhuif ziet er pijlsnel uit, is flexibel en de zijkanten kunnen open waardoor in- en uitladen super makkelijk is. De Raincover Plus is net wat hoger waardoor er ook kindjes op het extra bankje(aan de voorkant van de fiets) kunnen zitten onder de huif. Ook is deze huif net wat makkelijker in gebruik wanneer u een maxi cosi in de fiets geplaatst heeft.


Hieronder een overzicht van de andere accessoires van Urban Arrow:BEKIJK HIER AL ONZE FIETSACCESSOIRES