Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Fietszekerplan

FietsZeker Plan

Verzekerd van zorgeloos fietsen met uw E-bike!

  • Altijd verzekerd zijn van goede Sevice en Onderhoud?

  • Altijd verzekerd zijn tegen Diefstal en Schade?

  • Altijd exact weten waar u aan toe bent?

  • Geen financiële tegenvallers door onvoorziene defecten?


Kies dan voor het fietszekerplan van Scholten Fietsgoed!

Het fietszekerplan is gemaakt om bovenstaande punten te verzekeren. U draagt, voor een vast bedrag per maand, alle risico's op defecten, schade en diefstal gewoon over aan Fietsgoed.nl - Scholten! Want dat is nu net waar wij goed in zijn, zorgen dat u goed fietst! U kunt zich voor 5 jaar op het fietszekerplan abonneren!


Met een abonnement op het fietszekerplan krijgt u tot 5 jaar na aanschaf van uw E-Bike:

  • Alle service en onderhoudsbeurten, noodzakelijk om goed te fietsen (3 in het eerste jaar, daarna jaarlijks een grote beurt). Dit is dus inclusief de aanbevolen software updates voor uw E-Bike.
  • Jaarlijkse inspectie van verlichting en alle draaiende delen.
  • Vervanging van defecte onderdelen als gevolg van slijtage*.
  • Defecte Accu of Motor wordt gratis vervangen*.
  • Geen kosten voor arbeidsloon.


Prijzen Fietszekerplan

Bij het fietszekerplan betaald u een vast bedrag per maand. Het bedrag is afhankelijk van de nieuw prijs van uw fiets en of u de optionele verzekering neemt.

Prijzen Fietszekerplan


Optioneel Fietsverzekering bij FietsZekerPlan:

Optioneel kunt u tevens kiezen uw fiets te verzekekeren tegen Diefstal en Schade. Bij fietsverzekeringen kunt u optioneel kiezen voor een pechhulp service die zorgt dat uw fiets bij pech onderweg weer thuis of op uw vertrekpunt komt. En kunt u kiezen voor betaling van de premie vooraf of met een maandelijkse premie. Fietsverzekeringen zijn er in soorten en maten. De premie is in hoge mate afhankelijk van uw woonplaats. U kunt kiezen voor een verzekering waarin u eenmailg de premie betaald bij aanschaf van de fiets of voor een premie per maand. Wij lichten u graag voor over de diverse mogelijkheden.
Voorwaarden FietsVerzekerd ga naar www.fietszeker.nu/pdf/fietsverzekerdvoorwaarden.pdf