Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

Fietszekerplan

FietsZeker Plan

Verzekerd van zorgeloos fietsen met uw E-bike!

Vinkje.pngVolledig verzekerd van goede service en onderhoud.
Vinkje.png5 jaar garantie op accu en motor.
Vinkje.pngExact weten waar u aan toe bent.
Vinkje.pngGeen (financiële) tegenvallers.


Wij van Scholten Fietsgoed hebben al jarenlang ervaring met de verkoop, service en het onderhouden van E-bikes. Als geen ander weten wij daarom ook dat zo’n fiets niet alleen complexer is dan een gewone hybride of toerfiets, maar dat een E-bike ook jaarlijks meer aan noodzakelijke service en onderhoud nodig heeft.


Duurzaam maar ook kostbaar

Uiteraard zijn de E-bikes die wij verkopen met de grootste zorg gefabriceerd door onze leveranciers. Echter, blijft het natuurlijk altijd techniek. Iedere E-bike beschikt over een aantal duurzame maar ook kostbare componenten, waaronder de accu en de motor. Raakt zo’n onderdeel onverhoopt buiten de garantie-termijn defect en dient het vervangen te worden, dan is er al gauw sprake van een kostenpost boven de € 600,-. De kans op defecten en storingen kunt u aanzienlijk verminderen door regelmatige, vakkundige inspectie en onderhoud uit te laten voeren.


Voorkom verrassingen

Om voor u de noodzakelijke uitgaven voor service en onderhoud overzichtelijk te houden en u hiernaast te verzekeren tegen onvoorziene uitgaven, hebben wij een FietsZeker Plan samengesteld. Een plan dat u maximale zekerheid geeft en de garantie biedt van jarenlang zorgeloos fietsplezier, voor een vast bedrag per maand!


U kunt gedurende 5 jaar uw nieuwe E-bike voorzien van:

Vinkje.pngAlle inspectie-, service- en onderhoudsbeurten (7x)
Vinkje.pngJaarlijkse inspectie van verlichting en alle draaiende onderdelen
Vinkje.pngVervanging van defecte onderdelen
Vinkje.pngVervanging van onderdelen t.g.v. slijtage
Vinkje.pngDefecte accu of motor wordt gratis vervangen
Vinkje.pngGeen kosten voor arbeidsloon!
Vinkje.pngVoor een vast bedrag per maand (afhankelijk van adviesprijs E-bike)
Vinkje.pngOptioneel volledig diefstal- en cascoverzekering, inclusief pechhulp


FietsZeker PlanFietsZeker Plan

Alle bedragen zijn per maand incl. BTW en incasso kosten.
Als u meer dan 5000 km per jaar fietst zijn de prijzen respectievelijk voor ZILVER € 12,95 | € 14,95 en GOUD € 22,95 | € 24,95

Pakket Zilver: Inclusief 7 service- en onderhoudsbeurten en 5 jaar lang garantie op motor en accu. Bij een onderhoudsbeurt betaald u alleen de onderdelen, geen arbeidsloon. Bij een reparatie buiten de onderhoudsbeurten om betaalt u zowel de onderdelen als het arbeidsloon.
Pakket Goud: Inclusief 7 service- en onderhoudsbeurten, 5 jaar lang garantie op motor en accu, vervanging van onderdelen t.g.v. slijtage en incidenteel onderhoud. U betaalt nooit meer dan het maandbedrag.