Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ons Filiaal in Stadshagen verhuist! Klik hier voor meer informatie en openings-aanbiedingen!

2.png


De Elektrische Vrachtfiets

Steeds meer bedrijven kiezen voor de fiets! De fiets is een gezond en groener alternatief voor de auto of bestelbus en dus ook goed voor uw imago! Ook draagt deze elektrische transportfiets bij aan een groene, schone en goed bereikbare binnenstad.


De Urban Arrow Vrachtfiets

Een vrachtfiets is voordeliger, duurzamer en efficiënter dan een bestelbus! Voordeliger dan een elektrische bestelbus omdat zowel de aanschafkosten als de kosten van het onderhoud veel lager zijn. Parkeerproblemen en dure parkeervergunningen behoren definitief tot het verleden. De kosten van een verzekering zijn veel lager en motorrijtuigenbelasting is niet aan de orde.

Ook op het onderdeel duurzaamheid scoort de elektrische transportbakfiets hoog: veel lager energieverbruik dan een bestelbus, uw medewerkers blijven gezond en fit door het fietsen en ze hebben geen rijbewijs nodig.

De modellen in maat L:

De modellen in maat XL:
Subsidie Provincie Overijssel

De elektrische vrachtfiets draagt bij aan een groene, schone en goed bereikbare binnenstad. Daarom is er via de provincie Overijssel een subsidie beschikbaar als u kiest voor een elektrische vrachtfiets! De regeling voorziet in de aanschaf van maximaal twee elektrische fietsen met een bak of een aanhanger. De vrachtfiets voldoet aan de minimale laadcapaciteit van 150 liter waar de Urban Arrow vrachtfietsen ruimschoots aan voldoen. Per fiets kunt u tot € 1.500,- subsidie krijgen. Deze subsidieregeling is geldig voor MKB bedrijven gevestigd in Overijssel. Benieuwd naar de voorwaarden ? Klik hier voor meer informatie.


De zero-emissie binnensteden komen er aan!

Vanaf 1 januari 2025 krijgen ongeveer 30 steden een zero-emissiezone. Vanaf die datum zijn bestel- en vrachtauto’s alleen nog welkom als zij rijden op elektriciteit of waterstof, dus zonder uitstoot van CO2. Voor u als ondernemer betekent dit, dat u gaat nadenken over de mogelijkheden om uw producten  op een andere, duurzame manier bij uw klanten te bezorgen. Welke oplossing is voor uw bedrijf de beste? Als uw gedachten gaan in de richting van een duurzaam en efficiënt vervoermiddel, is de elektrische vrachtfiets een weloverwogen keuze.

zero-emissiezone-Zwolle.jpg


Belastingvoordelen en rekenvoorbeeld:

Wist u dat er naast de € 1500,- subsidie ook een aantal aantrekkelijk belastingvoordelen zitten op de Urban Arrow vrachtfietsen? Zo kunt u via belastingregelingen als de Mia, Kia en/of Vamil een groot gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgen. Dus naast een duurzame keuze is de keuze voor een Urban Arrow vrachtfiets ook nog eens heel voordelig!

Benieuwd naar een rekenvoorbeeld of offerte op maat? Wilt u een proefrit maken? Of heeft u andere vragen? Neem contact op met ons op via 038-421 73 78 of vul onderstaand contactformulier in.Deze bedrijven gingen u voor:

 Urban Arrow Vrachtfiets  1Urban Arrow Vrachtfiets 2

Urban Arrow Vrachtfiets  3Urban Arrow Vrachtfiets 4

Urban Arrow Vrachtfiets 5Urban Arrow Vrachtfiets 6