Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Urban Arrow Cargo


Urban Arrow Transport bakfiets

De Cargo is de ideale vervanger voor de bestelwagen of bestelscooter. Maar dan beter. Want hij maakt van the last mile, the green last mile; razendsnel, efficiënt en bijna geluidloos. Daarbij stoot de Cargo geen fijnstof uit en is hij dus ook nog eens erg goed voor het milieu en voor het imago van je bedrijf natuurlijk.

Het aanschaffen van een Urban Arrow bakfiets is nu nog interssanter! Profiteer nu van een tijdelijk subsidieregeling van € 1500,- per fiets, per onderneming.

Uw Elektrische Transportfiets met €1500,00 subsidie!*

Een groene , schone en goed bereikbare Zwolse binnenstad is waar steeds meer ondernemers maar ook de provincie en gemeente aan willen werken. Een uitstekend hulpmiddel hiervoor is de Elektrische Transport bakfiets. Deze bakfiets is goed voor het milieu en goed voor uw groene imago! Beter Benutten Zwolle-Kampen wil het gebruik van deze bakfietsen stimuleren en heeft een zeer interessante subsidie lopen. Gaat u de bakfiets gebruiken en daardoor minder rijden met de auto/bestelbus? Dan kan u € 1500,- subsidie krijgen.

Meer informatie over de Urban Arrow Tranportbakfiets of de subsidie? Neemt u gerust contact met ons op en vraag naar Wouter Krabbendam of Monique Wouters.038 421 73 78 of info@fietsgoed.nl

Voordelen Urban Arrow transportbakfiets


Gezonde en productieve werknemers
  • Rijdende reclame zuil; de Cargo is een opvallende verschijning in de stad; ideaal dus om je bedrijf ook onderweg mee te promoten.
  • Laden en lossen in de winkel
  • Lage afschrijvingen en lage kilometerprijs door gunstige leasetarieven
  • Geen operationele en administratieve rompslomp, geen hoge aanschafkosten en helderheid over de maandkosten
  • Een grote actieradius
  • Autokilometers worden verminderd, dus lagere CO2 footprint.
  • Draagt bij aan het groene imago van uw bedrijf

Leasen van een Urban Arrow Cargo


Het leasen van de Urban Arrow cargo zorgt voor gezonde productieve medewerkers, duidelijkheid in de boekhouding, meest efficiënte en goedkoopste transport en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, wij helpen u graag verder.

In verschillende modellen leverbaar


De Urbanarrow fietsen zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten. Ook zijn er allerlei type boxen mogelijk zoals een Pizzabox, Coolbox of Cargobox. Deze boxen kunnen vanuit Urban Arrow bestickerd worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden of bekijk hier onze collectie. Hieronder een aantal voorbeelden.