Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ons Filiaal in Stadshagen verhuist! Klik hier voor meer informatie en openings-aanbiedingen!

Lease a Bike


Lease a bike

Wij werken samen met Lease a bike, waardoor jij de mogelijkheid hebt om bij ons een leasefiets uit te kiezen. Met lease a bike rijd jij gezond, groen en fiscaal voordelig op een fiets van de zaak! Wist je dat een leasefiets 25% - 80% goedkoper is dan kopen? Dit omdat de prijs van de fiets wordt ingehouden op jouw brutoloon. Je exacte voordeel is afhankelijk van een eventuele bijdrage van je werkgever.Hoe gaat het in zijn werk?

Via uw werkgever vraagt u een bestelcode aan. U zoekt bij ons in de winkel een fiets uit en vervolgens kunnen wij de fiets met de bestelcode invoeren. Als u werkgever dan akkoord geeft krijgen wij bericht kunnen wij de fiets uitleveren. U least de fiets dan voor 36 maanden voor een vast bedrag per maand. Dit wordt via uw werkgever ingehouden op uw bruto loon. De leaseprijs is inclusief onderhoud en fietsverzekering.

Bereken hieronder gemakkelijk uw voordeel:


Voor werkgevers:

De fiets is de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde in Nederland! Het is nu mogelijk om een fietsregeling aan je werknemers aan te bieden zonder kosten en buiten de Werkkostenregeling (WKR). Een leasefiets is tot wel 35% goedkoper dan privé aanschaf, omdat de prijs van de fiets fiscaal voordelig ingehouden kan worden op het brutoloon van de medewerker. Doe jij een bijdrage? Dan loopt het voordeel op tot wel 80% voor de medewerker. Regelmatig fietsen houdt je collega’s fit waarmee je het ziekteverzuim kan verlagen met 1 tot 2 dagen per jaar. In vier simpele stappen kun je je medewerkers binnen één week op de fiets zetten. Wil je meer weten? Kom even langs in de winkel.


Overtuig het bedrijf waar je werkt

Met een leasefiets ben jij al snel iedereen te slim af, op alle manieren. Je komt fit aan op je werk (of lekker in het weekend) en maakt een duurzame keuze. Je bent van alle gemakken voorzien, aangezien de leasefiets inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp is. Daarnaast, geen hoge aanschafkosten, maar een vast laag tarief per maand via jouw loonstrookje. Door het uitruilen van brutoloon ben je goedkoper uit dan privé-aanschaf, zelfs als je werkgever besluit om niet mee te betalen. Afhankelijk van de fiets en je  loonschaal ben je tussen de 20% en 35% goedkoper uit dan privé aanschaf. Alle type fietsen zijn mogelijk en je kunt de fiets ook alleen privé gebruiken. Scholten Fietsgoed is partner van Lease a Bike en wij kunnen jou alles vertellen over de nieuwe regeling en hoe jij, of jouw medewerkers, zo snel mogelijk aan die glimmende leasefiets komen. Bereken hieronder je voordeel, of kom langs in de winkel voor meer informatie.