Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

Urban Arrow Subsidie


Profiteer nu van € 1500,- subisidie op uw elektrische Urban Arrow vrachtfiets!

Een groene , schone en goed bereikbare Zwolse binnenstad is waar steeds meer ondernemers, maar ook de provincie en gemeente aan willen werken. Een uitstekend hulpmiddel hiervoor is de elektrische bedrijfsbakfiets van Urban Arrow. Deze bakfiets is goed voor het milieu, voorkomt dichtslibbende wegen en is bovendien uitstekend voor het groene imago van je bedrijf. Provincie Overijssel wil het gebruik van deze bakfietsen stimuleren en heeft een zeer interessante subsidie lopen. Kies je ook voor de elektrische vrachtfiets? Dan kan je maar liefst tot € 1500,- subsidie krijgen!


Met deze regeling kan je maximaal twee elektrische fietsen met een bak of een aanhanger aanschaffen. De elektrische bedrijfsbakfiets heeft minimaal 150 liter laadcapaciteit. Per fiets kan je tot € 1.500,- subsidie krijgen! Deze regeling is alleen geldig voor MKB bedrijven die gevestigd zijn in Overijssel.
Belastingvoordelen en rekenvoorbeeld:                                                                                                       

Wist u dat er naast een subsidie ook een aantal aantrekkelijk belastingvoordelen zitten op de Urban Arrow vrachtfietsen? Zo kun je via de Mia, Kia en/of Vamil een groot gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgen. Benieuwd naar een rekenvoorbeeld?

Of bent u benieuwd naar de voorwaarden en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op: 038 - 421 73 78 of info@fietsgoed.nl. Of vraag direct meer informatie aan via onderstaand contactformulier.


 

Deze bedrijven gingen u voor:

 Urban Arrow Vrachtfiets  1Urban Arrow Vrachtfiets 2

Urban Arrow Vrachtfiets  3Urban Arrow Vrachtfiets 4

Urban Arrow Vrachtfiets 5Urban Arrow Vrachtfiets 6