Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Covid-19 update openingstijden.    Winkel: koopavond komt te vervallen geopend tot 18:00 uur.     Werkplaats: koopavond geopend tot 20:00 uur.

Wahoo KICKR indoor trainer en ELEMENT Bolt v2 fietsnavigatie


WAHOO

Wahoo heeft twee mooie indoor trainingssysteem, namelijk de KICKR Core en de KICKR Power. Deze KICKR familie maakt gebruik van de unieke vliegwieltechnologie in combinatie met geavanceerde algoritmen die normaal worden gebruikt tijdens outdoor ritten. Deze KICKR trainers zijn de meest realistische en meeslepende rijervaring binnenshuis in combinatie met de software app van Wahoo, Zwift of Suffertest.

Ook voor fietscomputers kun je terecht bij Wahoo. De ELEMNT BOLT v2 GPS fietscomputers leiden je precies waar je moet zijn en laten je jouw doelen behalen door de meest accurate data.


Wahoo Indoor fietstrainers

Krachtig, nauwkeurig en responsief: dat zijn de kenmerkende aspecten van de Wahoo indoor trainers. De KICKR CORE en KICKR POWER bieden jou de ultieme indoor training experience! Alle KICKR Smart Trainers zijn hét middelpunt van het Wahoo ecosysteem dat naadloos aansluit op de andere Wahoo fietsaccessoires om je zo de beste training aan te bieden.

Bekijk hier ons aanbod Wahoo trainers

Wahoo fietscomputers

De ELEMNT GPS fietscomputers bieden een fundamentele link tussen jouw prestatiegegevens, slimme navigatie én aangesloten trainingsapparaten. De computers zijn ontwikkeld om jou een krachtige en naadloze ervaring te bieden tijdens zowel competitie als training. ELEMNT fietscomputers worden gebruikt door zowel professionals als amateurs om hen te helpen presteren op het hoogste niveau!

Bekijk hier ons aanbod Wahoo fietscomputers

Wahoo accessoires

Wahoo heeft ook verschillende soorten accessoires in het assortiment zoals fietssensoren, hartslagmeters en accessoires voor de smart trainers! Zo zorg je er met de TICKR hartslagmeter voor dat je gerichter kunt trainen op basis van hartslag, om zo je doelen makkelijker te kunnen bereiken. De snelheids- en cadanssensoren zorgen ervoor dat je al je data van tijdens het fietsen vastlegt en niets mist!

Bekijk hier ons aanbod Wahoo accessoires