Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

Wahoo Elemnt Bolt V2 Bundle

€ 399,99 Inclusief belasting

De Wahoo Elemnt Bolt Bundle 2.0 bevat nu een scherm met 64 kleuren in een hoog contrast, waardoor alle data nu nog makkelijker af te lezen is. Het 2,2″ scherm is bovendien gemaakt van duurzaam, krasbestendig Gorilla Glass. De ELEMNT BOLT beschikt nu, net als de ROAM, over Smart Navigation waarmee gebruikers die van hun geplande route afwijken automatisch worden omgeleid, van bestemming kunnen veranderen, terug naar het beginpunt kunnen rijden en hun ritten direct van de computer kunnen terugvinden, zonder gebruik van de smartphone.

Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Kleurenscherm en Smart Navigation
De Wahoo ELEMNT Bolt v2 heeft een flinke update gehad! Deze fietscomputer bevat nu een 64 kleurenscherm met een hoog contrast, waardoor je in alle licht- en weersomstandigheden jouw data goed af kunt lezen. Verder is het glas van het scherm van krasbestendig en duurzaam Gorilla Glass gemaakt. Ook heeft de Bolt nu Smart Navigation, net als de Wahoo Elemnt Roam. De Bolt kan automatisch omleidingen maken met Turn-by-Turn navigatie wanneer je van je geplande route afwijkt, of je terug navigeren naar het beginpunt van je route. Hiernaast is het nu mogelijk om naar een punt op de kaart te navigeren, direct vanuit de fietscomputer. Voor nog uitgebreidere navigatieopties heb je uiteraard de Wahoo Companion App, waarmee je bijvoorbeeld naar een specifiek adres kan navigeren. Fysiek is de nieuwe Bolt nét iets groter geworden, en valt het op dat de drie knoppen onder het scherm wat bol zijn, en een klein beetje uitsteken. Hierdoor zijn ze gemakkelijker te bedienen.

Interface en Quick View LED's
Wahoo heeft de interface van de Elemnt Bolt ook een update gegeven. De grootste vernieuwing zit 'm in het gebruik van kleuren. Zo worden hartslag- of powerzones weergegeven in duidelijk verschillende kleuren, die overeenkomen met de kleuren in de Companion App. Hierdoor is het eenvoudiger om te focussen op specifieke gegevens, en zie je in een oogopslag in welke zone je aan het trainen bent. Ook voor navigeren is het kleurenscherm een enorme plus. Zo worden waterwegen blauw gekleurd en zijn bossen groen, waardoor het een stuk makkelijker is om je te oriënteren tijdens je fietsrit. Door de Ambient Light Sensor past het scherm zich automatisch aan op omgevingslicht. De Elemnt Bolt v2 heeft net als de eerste generatie Bolt Quick View LED's aan de bovenzijde van het scherm. Deze handige LED lampjes geven je extra informatie tijdens je fietsrit, en via de Companion App kan je instellen waar deze voor gebruikt worden. Tijdens het navigeren kunnen ze aangeven dat wanneer er een afslag komt, in combinatie met een hartslag- of powermeter kunnen ze je trainingszones aangeven. In combinatie met je Strava account kunnen de LED's je ook nog waarschuwen wanneer je aan een Strava Live segment begint, zo pak je nog makkelijker die KOM!

Vernieuwingen
Naast het kleurenscherm en de vernieuwde navigatieopties zijn er nog een aantal belangrijke updates in de ELEMNT Bolt v2. Zo is het interne geheugen vergroot naar 16 GB, waar de originele het met 4 GB moest doen. Een bijkomend voordeel hiervan is dat er nu nog meer kaart data op de Wahoo aanwezig is. De kaarten van heel Europa, Noord-Amerika en Australië staan nu standaard op de Bolt v2, en andere kaarten zijn eenvoudig te laden via de Companion App. Ook is alle hoogte data nu standaard aanwezig, voor nog accurater metingen tijdens je workouts. De oplaadpoort van de v2 is USB-C, waardoor ook de oplaadsnelheid flink is verhoogd. De waterdichte afsluiting van de USB poort is nu ook te vervangen, mocht deze ooit afbreken. De Bolt is wel wat zwaarder geworden ten opzichte van zijn voorganger: 70 gram t.o.v. 61 gram.

Technologie

Wahoo Companion App
Wahoo heeft nagedacht over het instellen van het toestel. Door de Wahoo ELEMNT Bolt v2 te koppelen aan je telefoon kun je alle gegevensvelden aanpassen via je telefoon. Ook kun je waarschuwingen en geluiden aan of uitzetten via de App. Daarnaast kan de Bolt gekoppeld worden aan verschillende 3rd party applicaties via de Wahoo Companion App.

Turn by turn navigatie
Door een locatie op de kaart te selecteren op de Bolt v2 kan je eenvoudig navigeren naar een nieuwe locatie mét Turn-by-Turn navigatie. De Wahoo geeft je dan automatisch een duidelijke waarschuwing wanneer je moet afslaan. Ook wanneer je afwijkt van je geplande route kan de nieuwe Bolt je eenvoudig terug op de route brengen.

Fietstrainer
De Wahoo ELEMNT Bolt v2 beschikt over de mogelijkheid om deze te koppelen aan fietstrainers van Wahoo en Tacx als deze beschikken over ANT+ FE-C. Via 4 verschillende programma’s kan je de trainer aansturen. Met Route simullatie is het mogelijk om een gereden route via GPX opnieuw te rijden via het toestel. De trainer past de weerstand automatisch aan op basis van GPS coördinaten.

Aerodynamisch design
Ontworpen in samenwerking met beste mensen als het gaat om aerodynamica in het fietsen. De Elemnt Bolt v2 biedt je dezelfde kracht en eenvoudigheid als de originele Elemnt maar met een bewezen aerodynamisch design. De snelste fietscomputer en outfront mount op de markt. Uit de CFD (Computational Fluid Dynamic) testen is gekomen dat je op een 40 km tijdrit met een snelheid van 34 km/u een 12,6 seconden sneller bent.

Whatsapp Notificaties
De ELEMNT Bolt v2 geeft je nu nog meer notificaties dan de originele Bolt. Naast SMS en telefoon berichten kan je nu ook berichten lezen vanuit andere apps. Zo kan je tijdens je fietsrit een pop-up krijgen wanneer je een e-mail of Whatsapp bericht ontvangt. Dit kan heel handig zijn, maar soms wil je liever wat rust tijdens je workout. Vandaar dat je dit ook eenvoudig uit kan zetten door middel van de Do Not Disturb mode.

Live Tracking
Deel gemakkelijk je locatie in real-time met de Live Tracking optie. Wanneer je dit aanzet kan je ook andere Wahoo gebruikers zien op de kaart van je fietsnavigatie. Via de Companion App kan je ook eenvoudig je locatie delen met vrienden of familie.

Standaard meegeleverd

• ELEMNT Bolt Unit
• Aero Integrated Out Front Steun
• Stuurpen bevestiging
• USB-C oplaadkabel
• Quick Start Handleiding
• Handleiding

Verder bevat de bundle:

Wahoo tickr
RPM Speed
RPM Cadance