Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner


Veilige betaling

Ideal / Bancontact - Payment provider Mollie B.V.

Fietsgoed.nl - Scholten werkt samen met Mollie B.V. voor de verwerking van iDeal / Bancontact betalingen. Mollie is specialist op het gebied van betalingsverwerking waardoor uw betalingsgegevens veilig zijn. Op uw bankafschrift ziet u dan ook dat de betaling aan Mollie B.V. is uitgevoerd.

Onze veilige website

Onze website ondersteund SSL oftewel HTTPS verbindingen. Dit betekend dat verkeer niet zomaar "afgeluisterd" kan worden en dat u door het groene slotje kunt zien dat u inderdaad met onze servers verbonden bent. Bovendien houden wij de versie van de software die de website draait up to date waardoor we altijd de laatste beveiligingsupdates geïnstalleerd hebben.

Betalen bij ons in de winkel

U kunt er ook voor kiezen uw bestelling bij ons in de winkel op te halen. U kunt dan met contant geld of met een pinpas betalen.

Bankoverschrijving.

U kunt er voor kiezen te betalen met bankoverschrijving. In dat geval wachten wij 5 dagen af of u daadwerkelijk de betaling doet. Na die 5 dagen verwijderen wij de bestelling. Betaald u wel dan versturen wij het product zodra het geld op onze rekening is gestort.