Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ons Filiaal in Stadshagen verhuist! Klik hier voor meer informatie en openings-aanbiedingen!

Beste mechanieker van Nederland 2024


Beste Fietsmechanieker van Nederland onze eigen Jelmer Bijvang!


Afgelopen 13 Maart was het kampioenschap “Beste Fietsmechanieker” bij Shimano Benelux in Nunspeet. Uit alle inschrijvingen is er een voorselectie gemaakt, waarna 10 mechaniekers samen in een dag, vijf verschillende reparaties, storingen en afstellingen moeten regelen. De mechanieker die de beste oplossingen en afstellingen realiseert en daarbij de snelste tijd neer zet, mag zich de Beste Mechanieker van Nederland noemen.


Wij zijn trots dat onze eigen Jelmer Bijvang de terechte winnaar is geworden!


Ons verbaasd dat natuurlijk niks, wij wisten al lang dat wij met Jelmer een uitzonderlijk talent in huis hebben. Jelmer werkt al jaren als fietsmonteur bij ons. Klanten kennen hem en komen specifiek voor zijn kennis en kunde naar onze winkel.


Naast de werkzaamheden bij ons in de werkplaats is Jelmer is in 2016 mee geweest als Mechanieker van de baanploeg op de Olympische Spelen in Rio. Zo heeft hij onderandere regelmatig de fietsen afgesteld van Zwolse Kampioen Kirsten Wild, zowel tijdens de baankampioenschappen als in Zwolle zelf.
Dit jaar jaar gaat hij mee met de Paralympics in Parijs en is hij met deze crew ook al weg geweest voor de Wereldkampioenschappen in Rio.


Dat zijn natuurlijk prachtige ervaringen die hij meeneemt en deelt als mens, monteur, leermeester en als collega. Zo blijft de kennis en kunde onder onze monteurs erg hoog en kunnen wij de service blijven bieden die wij zo hoog hebben staan.


In oktober van dit jaar gaat Jelmer door naar het Europees Kampioenschap Mechanieker! Wij gaan ervan uit dat hij ook daar weer als één van de besten uit de strijd komt en wensen hem onwijs veel plezier en succes.

Hieronder foto's van de wedstrijd

(klik op de afbeelding voor grotere weergave)