Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Kom jij werken in ons gezellige team? Bekijk hier de vacatures


TELEFOONHOUDERS FIETS

Handige apps als Strava, Komoot en Garmin worden steeds vaker gebruikt om te navigeren. Plaats uw telefoon in een makkelijke telefoonhouder op uw fiets en laat uw navigeren via de mooiste routes! Hieronder een overzicht van onze verschillende telefoonhouders.


BBB Telefoonhouder

De BBB telefoonhouder is een strakke telefoonhouder en zeer geschikt voor sportief gebruik. De houder zit stevig op de fiets bevestigd in een waterdichte hoes. Door de hoes heen kun je de telefoon nog makkelijk bedienen en is het het scherm goed zichtbaar. Er is een mooi hulpbeugel beschikbaar waarmee je de houder voor je stuur kunt plaatsen in het midden van het zicht.


Topeak Telefoonhouder

De Topeak drybag monteert u gemakkelijk op het stuur of om de stuurpen. In het waterdichte hoesje zit uw telefoon veilig op de fiets gemonteerd. U kunt de telefoon recht en overdwars monteren en deze telefoonhouder is ook zeer geschikt voor sportief gebruik. Bovendien kunt u de telefoon makkelijk bedienen door het hoesje heen.


ERGOTEC Telefoonhouder

Super degelijke houder geschikt voor alle smartphones. Past op welke fiets en de telefoon klikt er makkelijk in en uit.


SKS Telefoonhouder

SKS maakt mooie strakke telefoonhouders voor midden op het stuur. Er zijn 2 soorten Compit`s vekrijgbaar, 1 voor de fietsen zonder display en 1 voor de fietsen met een Bosch display. Deze wordt makkelijk op de Intuvia Displayhouder van het Bosch display gemonteerd. Naast de Compit koopt u een telefoonhoesje dat speciaal gemaakt is voor uw telefoon. Zo zit de telefoon super strak op de fiets.

Compits:

Telefoonhoesjes:


Celly Telefoonhouder

Een flexibele silicone telefoonhouder waar iedere smartphone inpast. Ideaal voor recreatief gebruik.

BEKIJK HIER AL ONZE PRODUCTEN