Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ons Filiaal in Stadshagen verhuist! Klik hier voor meer informatie en openings-aanbiedingen!

Onze winkels

Onze winkels

Wij hebben 3 winkels in Zwolle; het hoofdfiliaal in het centrum en filialen in Stadshagen en Zwolle-Zuid. In het centrum hebben wij naast een grote collectie e-bike`s, stadsfietsen en kinderfietsen ook een zeer grote keus aan racefietsen, mountainbikes, tour/trekking-fietsen en speed pedelecs. Ook hebben wij  hier een grote afdeling met fietskleding, fietshelmen en fietsschoenen. De filialen in Stadshagen en Zwolle-Zuid, voeren een collectie aangepast aan de behoeften in de wijk gecombineerd met de meest gangbare modellen van de diverse merken.

In ons hoofdfiliaal midden in het centrum van Zwolle hebben wij de grootste showroom met een zeer grote keus aan (elektrische) fietsen. Als u een fiets bij ons koopt kunt u bij alle filialen terecht voor onze service en garantie.

Hoofdfiliaal - Centrum
Luttekestraat 13
8011LN Zwolle
Tel: 038-4217378
email: info@fietsgoed.nl

Filiaal Stadshagen
Belvederelaan 239
8043LW Zwolle
tel: 038-420 05 02
email: stadshagen@fietsgoed.nl

Filiaal Zwolle-Zuid
van der Capellenstraat 147
8014VW Zwolle
tel: 038-466 28 95
email: zuid@fietsgoed.nl

Luttekestraat winkel

Ons Hoofdfiliaal - Centrum


Verdeeld over 1600M² worden op 2 verdiepingen fietsen in allerlei segmenten gepresenteerd. Op de begane grond staan alle stadsfietsen, trendy fietsen en elektrische fietsen. Met name het aanbod aan e-bikes is de laatste jaren sterk toegenomen. Ook is er een Speed-pedelec hoek ingericht waar de exclusieve collecties van Stromer en Riese & Muller staan gepresenteerd. Met de geheel nieuw ingerichte kledinghoek biedt Scholten een zeer uitgebreide collectie aan fietskleding, schoenen, helmen en kledingaccessoires.
Boven staan alle sportieve en sport fietsen, daar staan alle fietsen volgens het shop-in-shop principe gepresenteerd. De volledige Koga collectie is te vinden op een aparte afdeling. Ook staan er complete collecties van de merken Cube en Giant, elk merk heeft een eigen plek. Op deze manier bieden wij een uitgebreide keus aan racefietsen en mountainbikes in verschillende segmenten. Ook is boven onze retul bikefitting ruimte, waar wij een complete lichaamsanalyse kunnen uitvoeren om u zo een professioneel advies te geven over uw positionering op de fiets.


Hieronder een aantal foto`s van ons centrum filiaal.