Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

Lamicall Telefoonhouder

€ 19,99 Inclusief belasting
De Lamicall Telefoonhouder is een stevige universele telefoonhouder waarin u telefoon stevig bevestigd zit op uw fiets. Makkelijk te monteren, past op alle sturen!
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
De Lamicall MB02 Smartphonehouder is de ideale houder voor jou wanneer je op zoek bent naar een voordelige, stevige en gebruiksvriendelijke telefoonhouder voor op de fiets. De houder is voorzien van siliconen pads die je telefoon beschermen tegen krassen of trillingen. Daarnaast kun je middels de rode schakelaar de telefoon vastzetten in de houder, waardoor de telefoon ook op hobbelige wegen in de houder zal blijven zitten. De houder is zowel horizontaal als verticaal te gebruiken en heeft een brede compatibiliteit. De houder is namelijk geschikt voor telefoons van 4,7 tot 6,8 inch met een maximale dikte van 15 mm. Verder is de MB02 makkelijk te monteren op de fiets zonder gereedschap. De telefoonhouder is geschikt voor sturen met een diameter tussen 15 en 30 mm.

Cube accessoires


Cube fiets accessoires

Maak jouw Cube compleet met de originele Cube Accessoire lijn! Cube heeft naast een supergoede fietscollectie ook een uitgebreide collectie aan helmen, kleding, bidonhouders, zadeltasjes, standaards enz. enz.. Hieronder staan de meestverkochte Cube Accessoires weergegeven:

Cube Kinderfiets Accessoires

Cube Helmen

Cube MTB kleding

Cube rugzakken

Cube bidon en bidonhouders

Cube Zadeltasjes

Cube handvatten, barrends en stuurlint

Cube spatborden

Cube overige acceossoires

BEKIJK HIER AL ONZE FIETSACCESSOIRES


Je bent misschien ook geïnteresseerd in