Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner


Koga Quality Store


Al jaren lang zijn wij de grootste Koga dealer van Noord Nederland. Op de eerste verdieping hebben wij dan ook in 2016 een grote verbouwing gehad waarbij wij een eigen Koga Quality store hebben ingericht. In deze speciale ingerichte Koga hoek staat de complete Koga collectie gepresenteerd. Van lichtgewicht tourfietsen tot de vakantiefietsen met Rohloff naaf.


Opzoek naar een toerfiets en wilt u een comfortabele fiets met een rechtop zithouding? Dan is waarschijnlijk een fiets uit de koga Venya serie zeer geschikt voor u. Toch opzoek naar een net wat sportievere fiets? Probeert u dan een fiets uit de Koga F3 serie. Elke Koga fiets fietst anders, het is daarom belangrijk dat u voor de aanschaf een proefrit maakt. Belt u gerust voor het maken van een afspraak.


Koga Signature

Op de Speciaal ingerichte Koga afdeling hebben wij ook een Signature-hoek ingericht. Hier ziet u voorbeelden van fietsen die u zelf bij Koga kunt ontwerpen. Zo staan hier de vakantiefietsten die geschikt zijn voor de ultieme fietsvakantie met bepakking voor en achter. De fietsen zijn uitgevoerd met Rohloffnaaf, Gates Beltdrive en Son verlichting.

Uw droomfiets wordt volledig met de hand opgebouwd volgens de hoge kwaliteitsstandaard van Koga. Als finishing touch kunt u een tekst – bijvoorbeeld uw naam – op het frame laten zetten. Kan het nóg persoonlijker?

Wij helpen u graag verder met een configuratie van uw Koga Signature fiets. uiteraard zijn proefritten mogelijk.

Koga.jpg


Waarom Koga?

  • Het uitgangspunt bij het ontwikkelen van een nieuw model is altijd het beste product maken voor de gepassioneerde (en veeleisende) fietser. Koga besteedt veel aandacht aan afwerking, door onderdelen vloeiend en harmoniërend te integreren. Als dat niet mogelijk is met bestaande onderdelen, ontwikkelt Koga ze zelf. Dat geeft de fietsen de herkenbare look en stijlvolle uitstraling. Less is more!

  • KOGA biedt een compromisloze garantie op kwaliteit. Ze hebben fors geïnvesteerd in een eigen testlaboratorium waar een team van specialisten de materialen blootstelt aan de zwaarste testen. Daardoor zijn ze in staat fietsen te bouwen met een grote duurzaamheid.
  • Alle KOGA fietsen worden met de hand gebouwd in de vestiging in Heerenveen. Hierbij is één monteur verantwoordelijk voor de volledige afmontage van een fiets. Het handbuilt by KOGA logo op het frame staat garant voor deze eigenzinnige aanpak. Van het individu, voor het individu. Die betrokkenheid bij het product zie je terug in het resultaat. Perfectie tot in de finesses.

  • KOGA voert een intensieve controle uit op de fietsen die in Heerenveen gebouwd worden. Alle fietsen gaan één voor één op de testbank voor een nauwkeurige inspectie om te garanderen dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.