Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Kom jij werken in ons gezellige team? Bekijk hier de vacatures


De Elektrische Bezorgfiets

Steeds meer (horeca) bedrijven kiezen voor de fiets! De fiets is een gezond en groener alternatief voor de auto of scooter en dus ook goed voor uw imago! Ook draagt deze elektrische transportfiets bij aan een groene, schone en goed bereikbare binnenstad.

Benieuwd naar de mogelijkheden?  Wij hebben verschillende DEMO modellen beschikbaar om te testen. Wij helpen u graag met een offerte op maat.


De Cortina Common Bezorgfiets

De Cortina Common Bezorgfiets is een unieke bezorgfiets en wordt met grote zorg voor u samengesteld door Scholten-Fietsgoed.nl. Met de dubbele standaard, het sterke frame en de grote en stabiele bezorgbak brengt u binnen no-time uw bestelling naar uw klanten. Bovendien ziet de bezorgfiets er vlot uit en kunt u de bak met stickers personaliseren, een mooi rijdend reclamebord voor uw bedrijf!

De Urban Arrow Flatbed Bezorgfiets

De Urban Arrow elektrische transport bakfiets is DUURZAAM, SNEL en VOORDELIG! Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike te combineren, creëren we de ultieme groene kilometervreter voor de last mile. Wil je je gereedschap meenemen of denk je aan het bezorgen van pakketen, voedsel of zelfs meubels? Er is altijd een Urban Arrow die je soepel van A naar B brengt - en daar voorbij.

Ben je helemaal klaar met het verspillen van tijd in de file of het zoeken naar een parkeerplaats? Dan is dit hèt voertuig voor jouw binnenstedelijke leveringen. De Cargo elimineert geluidsoverlast en luchtvervuiling en geeft een flinke boost aan de flexibiliteit van je wagenpark.Subsidie Provincie Overijssel

Steeds meer (bezorg)bedrijven zetten de fiets in als middel van transport. Deze bakfiets is goed voor het milieu en dus goed voor uw imago! Ook draagt deze elektrische transportfiets bij aan een groene, schone en goed bereikbare binnenstad. Daarom is er via de provincie Overijssel een subsidie beschikbaar als u een een transportbakfiets of bezorgfiets inzet in plaats van een bestelauto! De regeling voorziet in de aanschaf van maximaal twee elektrische fietsen met een bak of een aanhanger. De vrachtfiets voldoet aan de minimale laadcapaciteit van 150 liter. Per fiets kunt u tot € 1.500,- subsidie krijgen! Alleen geldig voor MKB bedrijven gevestigd in Overijssel. Benieuwd naar de voorwaarden ? Kijk hier voor meer informatie.


Fiets leasen?

Wij bieden lease aan via verschillende leasemaatschappijen en kijken graag met u naar een leaseoptie die zo goed mogelijk past bij uw bedrijf! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.