Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Leasen%20header.png

PRIVATE LEASE


Voordelen van Private Lease ten opzicht van andere leasevormen zijn:

· U koop voor 3 jaar fietsmobiliteit. Dus elke 3 jaar kunt u weer voor de nieuwste trends en technologie kiezen.
· Het risico van tegenvallende restwaarde ligt bij de leasemaatschappij.
· Het risico voor verlies van de fiets ligt bij de leasemaatschappij. Bij diefstal en of total loss eindigt de lease overeenkomst, betaalt u geen lease vergoedingen meer en bent u vrij een nieuw lease contract af te sluiten.
· De risico's rondom het technisch functioneren en de zorgen voor het onderhoud liggen bij de leasemaatschappij. U hoeft alleen de fiets een jaarlijkse beurt te laten geven en de fiets te laten repareren bij storingen tussendoor. Reparaties zijn natuurlijk op kosten van de Leasemaatschappij.
· De lease overeenkomst eindigdt, met de verplichting om de fiets terug te leveren, bij overlijden en bij werkeloosheid (bij te bewijzen onvermogen).
· U krijgt standaard pechhulp.


Nadelen Private Lease tov van andere leasevormen:

· Na het beëindigen van het leasse contract heeft u geen fiets meer! Dus ook als na 1,5 jaar de fiets gestolen wordt krijgt U geen nieuwe fiets. Het lease contract om die fiets te leasen eindigt omdat de fiets er niet meer is! U heeft wel al die tijd het lease tarief betaald waarvan u niets terug krijgt. U kunt wel weer een nieuwe fiets leasen.

Private Lease wordt aangeboden door onze partner BovagLease. Een samenwerking tussen de Bovag, ENRA, Bovemij en FrieslandLease.