Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Leasen%20header.png

Bovag Private Lease                                                                            Bovag Private Lease


Heeft u uw zinnen gezet op een nieuwe (elektrische) fiets, maar houdt de hoge aanschafwaarde en het toekomstig onderhoud u tegen? Lease dan via Bovag Leasefiets! De fiets, e-bike of speedpedelec naar keuze wordt verzorgd via een operational lease. U leaset de fiets voor een vast bedrag per maand inclusief onderhoud , reparatie en fietsverzekering. Let op; u wordt geen eigenaar van de fiets.

Bovag Fietslease is een samenwerkingsverband tussen de Bovag, Enra verzekering en Bovemij en wordt ondersteund door Friesland Lease.


De voordelen op een rijtje;

  • Elk type fiets is mogelijk, ook een (high speed) e-bike
  • Geen hoge aanschafkosten
  • Zekerheid; u betaalt een vast bedrag per maand
  • Inclusief onderhoud en reparatie
  • Inclusief een uitgebreide Enra fietsverzekering tegen diefstal en schade en inclusief pechhulp
  • Na de lease periode kunt u er voor kiezen om de fiets over te nemen van de leasemaatschappij tegen een marktconform bod.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eigenlijk werkt het heel simpel. U komt langs in onze winkel en kiest een fiets uit. Wij kunnen dan direct voor u online een offerte opvragen bij Friesland Lease voor de door u gewenste fiets. In deze offerte staat het leasebedrag per maand, dit bedrag is afhankelijk van het type fiets en de cataloguswaarde. Gaat u akkoord met de offerte? Friesland zal dan beoordelen of u in aanmerking komt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u een offerte ontvangen?
Neemt u gerust contact met ons op. Of kom langs in onze winkel aan de Luttekestraat in het centrum van Zwolle.

Leasen voor een vast bedrag per maand zonder onderhoud en reparatie? Bekijk FietsFlex Financial Lease