Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Leasen header.png

FINANCIAL LEASE

De voordelen van financial lease boven andere lease vormen zijn:

  1. U bent direct eigenaar van het rijwiel en kan daar direct na levering over beschikken.
  2. U hoeft uw spaarpot niet aan te spreken.

Nadelen van financial lease ten opzichte van andere lease vormen zijn:

  1. U draagt zelf het risico van de bij diefstal en / of vandalisme schade. Een additionele diefstal en casco verzekering wordt daarom ook sterk aangeraden.
  2. U draagt zelf het risico voor onvoorziene (dure) defecten aan de fiets buiten de garantie periode.
  3. U draagt zelf het risico voor een onvoorziene lage inruilwaarde als gevolg van marktomstandigheden (faillissement fabrikant, sterk verminderde vraag naar dit type fiets, verouderde technologie, etc.) of mode-gevoeligheid van het model.

fiets Zeker logoOp het gebied van Financial Lease brengen wij u graag in contact met de organisatie fietszeker.nu. Deze financiiële dienstverlener heeft zich onder andere gespecialiceert in financieringsprodcuten voor consumenten in de fietsenbranche.

Met het Fietszeker Betaalplan bieden zij een krediet faciliteit waarmee u het door u gewenste model kunt financieren, rekening houdend met een eventuele inruil die van ons voor uw huidige fiets krijgt.

Let op! Geld lenen kost geld.