Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Leasen header.png


FietsFlex financial lease     FietsFlex finacial lease


Op het gebied van financial lease (financiering) brengen wij u graag in contact met de organisatie fietsFlex. Deze financiële dienstverlener heeft zich onder andere gespecialiseerd in financieringsproducten voor consumenten in de fietsenbranche.

Voor elke wens is een passende fiets. Maar wat nu als u op dit moment het geld niet heeft of het even voor iets anders achter de hand wilt houden? Daar is nu een oplossing voor. Door het handige betaalgemak van FietsFlex heeft u direct rijplezier en kunt u gespreid betalen. Daarnaast kunt u te allen tijde extra aflossen wanneer u maar wilt zonder extra kosten, wel zo flexibel. Dat is het gemak van FietsFlex.


De voordelen op een rijtje;

  • Voor aankopen vanaf € 500,- tot maximaal € 12.500,-

  • Meteen op weg; u bent direct eigenaar van de fiets

  • Er worden geen afsluit- of administratiekosten in rekening gebracht

  • Garantie dat het maandbedrag en rente niet wijzigt

  • Boetevrij extra aflossen, zoveel en vaak als u maar wil

  • U betaalt alleen rente over de periode die u nodig heeft om het bedrag weer terug te betalen, hoe korter die periode, hoe voordeliger u uit bent


Kom ik in aanmerking?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor dit betaalgemak? Neem daarvoor contact op met Fiets Flex. Dit kan door te bellen naar 085 - 04 38 840 of door het aanvraagformulier in te vullen. FietsFlex neemt daarna zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

Let op! Geld lenen kost geld.

Leasen voor een vast bedrag per maand inclusief onderhoud, reparatie en fietsverzekering? Bekijk dan Bovag Private Lease