Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Covid-19 update: Winkels: Open, Werkplaatsen: Open, Webshop: open, Gratis bezorging, telefonisch bereikbaar!  Meer informatie...

Leasen%20header.png


Friesland Private Lease


Heeft u uw zinnen gezet op een nieuwe (elektrische) fiets, maar houdt de hoge aanschafwaarde en het toekomstig onderhoud u tegen? Dan is de Friesland leasefiets wat voor u! De fiets, e-bike of speedpedelec naar keuze wordt verzorgd via een operational lease. U leaset de fiets voor een vast bedrag per maand inclusief onderhoud , reparatie en fietsverzekering. De duur van het contract is altijd 36 maanden, daarna levert u de fiets weer in, of neemt u de fiets tegen gunstige voorwaarden over.


De voordelen op een rijtje;

  • Elk type fiets is mogelijk, ook een (high speed) e-bike
  • Geen hoge aanschafkosten
  • Zekerheid; u betaalt een vast bedrag per maand
  • Inclusief onderhoud en reparatie
  • Inclusief een uitgebreide Enra fietsverzekering tegen diefstal en schade en inclusief pechhulp
  • Na de lease periode kunt u er voor kiezen om de fiets over te nemen van de leasemaatschappij tegen een marktconform bod.

Hoe gaat het in zijn werk?

U komt langs in onze winkel en kiest een fiets uit, elke fiets is mogelijk. Wij kunnen dan direct voor u online een offerte opvragen bij Friesland Lease. In deze offerte staat het leasebedrag per maand, dit bedrag is afhankelijk van het type fiets en de cataloguswaarde. Gaat u akkoord met de offerte? Friesland zal dan beoordelen of u in aanmerking komt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u een offerte ontvangen? Neemt u gerust contact met ons op.

Leasen voor een vast bedrag per maand zonder onderhoud en reparatie? Bekijk FietsFlex Financial Lease