Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Covid-19 update: Winkels: Open, Werkplaatsen: Open, Webshop: open, Gratis bezorging, telefonisch bereikbaar!  Meer informatie...

Leasen%20header.png


Friesland Lease via werkgever

Wij werken samen met Friesland Lease waardoor jij de mogelijkheid hebt om bij ons een leasefiets uit te kiezen. Met de Friesland Leasefiets rijd jij gezond, groen en fiscaal voordelig op een fiets van de zaak! Wist je dat een leasefiets 25% - 80% goedkoper is dan kopen? Dit omdat de prijs van de fiets wordt ingehouden op jouw brutoloon. Je exacte voordeel is afhankelijk van een eventuele bijdrage van je werkgever.


Hoe gaat het in zijn werk?

Uw werkgever heeft zich aangesloten bij Friesland Lease en u heeft de mogelijkheid om via ons een fiets aan te schaffen, elke fiets is mogelijk! U komt bij ons in de winkel en kiest een fiets uit, wij doen direct een online aanvraag en krijgen een offerte via Friesland Lease. Deze geven wij aan u mee en levert u in bij uw werkgever. Indien de werkgever akkoord gaat maakt de Friesland Lease de contracten in orde met uw werkgever en krijgen wij de uitleverbevestiging voor de fiets!

Een contract duurt altijd 36 maanden, de leaseprijs wordt verrekend met uw bruto loon. Aan het eind van het leasecontract levert u de fiets in, of neemt u deze tegen gunstige voorwaarden over.


Voordelen werknemer

  • Elke fiets is mogenlijk
  • Lage kosten per maand
  • Fietsen is goed voor uw gezondheid
  • De leasefiets is inclusief onderhoud en diefstal/schade verzekeringVoor werkgevers

Geintresseerd in de leasefiets voor u zelf of voor uw personeel? Wij vertellen u graag meer over de voordelen. Belangrijk is om te weten dat u deze gunstige regeling kosteloos kunt inzetten en daarmee toch kunt profiteren van de vele voordelen van de Leasefiets.

Voordelen werkgever

  • Meer gezonde kilometers en vitalere werknemers
  • Parkeerproblemen zijn verleden tijd
  • Binding met werknemers door een interessante secundaire arbeidsvoorwaarde
  • U draagt bij aan een schoner en groener klimaat
  • U bepaalt zelf als werkgever hoeveel u bijdraagt aan de leasefiets voor uw werknemers

 Wilt u meer weten over de Leasefiets en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op; 038-421 73 78 of info@fietsoed.nl