Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

  • In prijs verlaagd

Urban Arrow Regenhuif Essential

€ 219,00
€ 179,00 Inclusief belasting € 40,00 korting

De nieuwe Urban Arrow Essential regenhuif is sportief en pijlsnel. Deze supersterke huif heeft een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en is van hetzelfde materiaal gemaakt als de Raincover plus. De huif zit in een makkelijke opbergzak en is met handige tentstokken eenvoudig op de bak te monteren. Zo zitten je kinderen altijd droog!

Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Het afdakje aan de bestuurderskant is transparant, zodat ouders beter zicht op hun kinderen hebben. Doordat de gebruiker de complete zijkant kan openmaken, is in- en uitladen een eitje. Alle doorzichtige vensters van de nieuwe huif zijn gemaakt van UV-bestendig, flexibel en duurzaam materiaal. En dankzij de reflectoren aan de zijkanten ben je dag en nacht beter te zien. Met de regenhuif essential kun je met gemak 2 kinderen veilig en droog vervoeren. De cover ziet er strak uit, is makkelijk op te bergen en kan tegen een stootje.

Geen auto meer nodig

Bij Urban Arrow is overal is aan gedacht. Zij hebben een selectie van accessoires samengesteld door goed te luisteren naar de berijders. Met de optionele extra voorbank, regenhoes of Maxi-Cosi-adapter kun je je bakfiets afstemmen op de behoeften van je gezin. Je fiets wordt zo veelzijdig dat je je auto lekker op de oprit kan laten staan.

Urban Arrow


Urban Arrow

Urban Arrow staat voor kwaliteit, en daar hebben wij al jaren ervaring mee! Koop hier al uw Urban Arrow accessoires en wij sturen u deze snel en gratis thuis!

Urban Arrow regenhuif

De Urban Arrow regenhuif is er in 2 varianten. De Urban Arrow regenhuif plus en de Urban Arrow regenhuif Essential. De Essential regenhuif is de sportieve en lage regenhuif en is een stukje voordeliger dan de regenhuif Plus. De Essential regenhuif ziet er pijlsnel uit, is flexibel en de zijkanten kunnen open waardoor in- en uitladen super makkelijk is. De Raincover Plus is net wat hoger waardoor er ook kindjes op het extra bankje(aan de voorkant van de fiets) kunnen zitten onder de huif. Ook is deze huif net wat makkelijker in gebruik wanneer u een maxi cosi in de fiets geplaatst heeft. Uiteraard is de huif ook van makkelijke ritsen voorzien waarmee in en uitstappen super makkelijk is. Wilt u uw regenhuif vastmaken aan uw Urban Arrow? Kies dan voor het Abus Combiflex slot.


Urban Arrow accessoires

Hieronder een overzicht van de andere accessoires van Urban Arrow:

Urban Arrow Connectmodule

Een Urban Arrow Connectmodule is een GPS chip die op uw accu wordt aangesloten. Met de Urban Arrow App kunt u dan altijd zien waar de fiets zich bevindt. Standaard zit bij de Connectmodule (als deze achteraf wordt gemonteerd) 4 jaar een abonnement inclusief opsporingsdienst! Wij kunnen op deze manier makkelijk een ENRA fietsverzekering afsluiten waarbij 20% korting krijgt op de premie! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 






BEKIJK HIER AL ONZE FIETSACCESSOIRES


Je bent misschien ook geïnteresseerd in