Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Kom jij werken in ons gezellige team? Bekijk hier de vacatures

URBAN ARROW CARGO FLATBED L Performance line

€ 5.916,90 Inclusief belasting

Dit is de meest verkochte variant uit het Cargo assortiment. De Cargo L wordt door veel bedrijven al ingezet voor stadsdistributie. Hij is snel, ongevoelig voor files en toch groot genoeg om een behoorlijke vracht mee te vervoeren. De Cargo L houdt de stad leefbaar doordat hij zich stilletjes verplaats en bovendien geen uitlaatgassen uitstoot. Behalve de Shorty worden alle Cargo modellen standaard geleverd met Bosch Performance motor.

Ondanks zijn snelheid heeft de bestuurder geen scooterrijbewijs nodig. Maar er is nog meer; de Cargo is een opvallende verschijning in de stad; ideaal dus om je bedrijf ook onderweg mee te promoten. De verschillende boxen zijn gemakkelijk te voorzien van jouw logo of reclames.

Kleur
Informatie folder

Wat zeggen klanten over ons.

Verschillende modellen leverbaar

De Urban Arrow fietsen zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten. Ook zijn er allerlei type boxen mogelijk zoals een Toploader, Coolbox of Flightcase. Deze boxen kunnen vanuit Urban Arrow worden bestickerd. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Aluminium bak L € 1.190 (exclusief BTW)
Flightcase L € 1.150 (exclusief BTW)
Flightcase L met verdieping € 1.350 (exclusief BTW)
Achterdrager € 74 (exclusief BTW)

Meer opties? Meer vragen? Bel gerust, wij hebben testfietsen beschikbaar bij onze winkel in het centrum van Zwolle. Bel 038-421 73 78

De Urban Arrow Flatbed Bezorgfiets

De Urban Arrow elektrische transport bakfiets is DUURZAAM, SNEL en VOORDELIG! Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike te combineren, creëren we de ultieme groene kilometervreter voor de last mile. Wil je je gereedschap meenemen of denk je aan het bezorgen van pakketen, voedsel of zelfs meubels? Er is altijd een Urban Arrow die je soepel van A naar B brengt - en daar voorbij.

Ben je helemaal klaar met het verspillen van tijd in de file of het zoeken naar een parkeerplaats? Dan is dit hèt voertuig voor jouw binnenstedelijke leveringen. De Cargo elimineert geluidsoverlast en luchtvervuiling en geeft een flinke boost aan de flexibiliteit van je wagenpark.


Subsidie Provincie Overijssel

Steeds meer (bezorg)bedrijven zetten de fiets in als middel van transport. Deze bakfiets is goed voor het milieu en dus goed voor uw imago! Ook draagt deze elektrische transportfiets bij aan een groene, schone en goed bereikbare binnenstad. Daarom is er via de provincie Overijssel een subsidie beschikbaar als u een een transportbakfiets of bezorgfiets inzet in plaats van een bestelauto! De regeling voorziet in de aanschaf van maximaal twee elektrische fietsen met een bak of een aanhanger. De vrachtfiets voldoet aan de minimale laadcapaciteit van 150 liter. Per fiets kunt u tot € 1.500,- subsidie krijgen! Alleen geldig voor MKB bedrijven gevestigd in Overijssel. Benieuwd naar de voorwaarden ? Neem contact met ons op.

 

Urban Arrow Cargo.JPG

Merk
Fiets Type E-bakfiets|Elektrische bezorgfiets|Bakfietsen
Motor merk Bosch Performance Cruise, 25 km/h

Banner garantie pakket


Garantie pakket

De meeste fabrikanten geven 2 jaar algemene garantie op een e-bike. Gaat daarna bijvoorbeeld de motor of accu stuk, dan kan dat een dure grap zijn. Wij hebben hiervoor een oplossing: een garantie pakket. Dankzij dit pakket heeft u maar liefst 5 jaar garantie op uw e-bike! Bij aanschaf van een nieuwe e-bike betaalt u eenmalig €169,- (e-bike <€3.500,-) of €189,- (e-bike >€3.500,-). Het garantie pakket vergoedt elektrische onderdelen van de fiets, ínclusief het batterijpakket.


Vinkje.png100% garantievergoeding op elektrische onderdelen en bijbehorende montagekosten
Vinkje.png
100% garantievergoeding op accuVerplicht onderhoud

Bij het afsluiten van het garantie pakket bent u verplicht om tijdens de 5 jaar uw e-bike volgens een vast onderhoudsschema bij ons te laten onderhouden. Indien de e-bike niet volgens schema wordt uitgevoerd vervalt de garantie. Het onderhoud aan de verzekerde fiets moet volgens onderstaand schema worden uitgevoerd. Mocht u het onderhoud enkele weken willen uitstellen, neem dan contact op met onze werkplaats.


FAQ

 • Zijn er garantie beperkingen?
  Het garantie pakket is voor e-bikes, speed pedelecs zijn uitgesloten. Het garantie pakket geldt alleen als een nieuwe fiets direct bij aankoop bij ons wordt afgesloten. De garantie komt te vervallen bij 25.000 gereden kilometers. Het garantie pakket is enkel geldig voor de eerste eigenaar van de e-bike.

 • Wat zijn mijn verplichtingen?
  Tijdens de 5 jaar bent u verplicht uw e-bike bij ons te laten onderhouden door middel van een onderhoudsbeurt in de 2e maand (gratis), 12e maand, 24e maand, 36e maand en 48e maand.

 • Wanneer en hoe betaal ik?
  Bij aanschaf van een nieuwe e-bike bij Scholten Fietsgoed betaald u eenmalig €169,- (e-bike <€3.500,-) of €189,- (e-bike >€3.500,-). Hiermee heeft u de komende 5 jaar garantie op uw e-bike. Als u niet in één keer wilt betalen kan dit ook per jaar.

 • Wanneer begint en eindigt de garantie?
  De ingangsdatum van de garantie is de factuurdatum van uw e-bike en loopt 5 jaar. Koopt u gedurende deze 5 jaar een nieuwe e-bike bij ons, dan wordt restitutie verleent bij aanschaf van een nieuw garantie pakket. Wilt u een tussen de 12 en 24 maanden na aankoop van de e-bike alsnog een garantie pakket afsluiten is dit mogelijk tegen de volgende prijzen: €219,- (e-bike <€3.500,-) of €239,- (e-bike >€3.500,-).

 • Is het garantie pakket ook mogelijk inclusief een onderhoudspakket?
  Ja, we hebben hiervoor het fietszekerplan.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in