Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

URBAN ARROW FLATBED XL + FLIGHTCASE BOX

€ 8.569,00 Inclusief belasting
De Urban Arrow Cargo is marktleider in het segment elektrische vrachtfietsen. De Cargo – beschikbaar in L of XL – is een geliefde bezorgfiets bij zowel ondernemers, het MKB én grote internationale bedrijven. Onder andere Coolblue en DHL kiezen voor Urban Arrow en hebben de vrachtfiets geïntegreerd in hun vloot. Wordt jij ook pionier binnen jouw markt? Kies voor de elektrische bakfiets.
Kleur
Motor

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
Merk
Handvatten Ergon GC10 (130/90mm)
Fiets Type Elektrische fietsen|E-bakfiets|Bakfietsen
Voorlicht Lezyne Mini E65
Achterlicht Spanninga Plateo XE 6V-36V
Zadel Selle Royal Rio Plus met handvat
Display Led Remote + Kiox 300
Voorrem Formula MC50
Achterrem Formula MC50
Pedalen VP 836
Voornaaf FastAce DH820 100x15 Steekas Cargo
Voorband Schwalbe Pick Up 55-406
ACCU Bosch 545Wh
Achterband Schwalbe Pick Up 55-559
Framekleur Zwart of Wit
Tandwiel voor Gates Carbon Drive CDX 50T
Naaf Enviolo Heavy Duty
Stuurstang UA Business XL Stuurstang, Aluminium, Linkerzijde
Spatbord achter SKS PET A 65R 26’’ Mat Zwart
Spatbord voor SKS PET A 65R 20’’ Mat Zwart
Tandwiel achter Gates
Voorvork geveerd Spinner 300 20’’ 100x15mm Steekas
Uiterste afmetingen 294cm x 70cm x cm110 (LxBxH)

Urban Arrow


Urban Arrow

Urban Arrow staat voor kwaliteit, en daar hebben wij al jaren ervaring mee! Koop hier al uw Urban Arrow accessoires en wij sturen u deze snel en gratis thuis!

Urban Arrow regenhuif

De Urban Arrow regenhuif is er in 2 varianten. De Urban Arrow regenhuif plus en de Urban Arrow regenhuif Essential. De Essential regenhuif is de sportieve en lage regenhuif en is een stukje voordeliger dan de regenhuif Plus. De Essential regenhuif ziet er pijlsnel uit, is flexibel en de zijkanten kunnen open waardoor in- en uitladen super makkelijk is. De Raincover Plus is net wat hoger waardoor er ook kindjes op het extra bankje(aan de voorkant van de fiets) kunnen zitten onder de huif. Ook is deze huif net wat makkelijker in gebruik wanneer u een maxi cosi in de fiets geplaatst heeft. Uiteraard is de huif ook van makkelijke ritsen voorzien waarmee in en uitstappen super makkelijk is. Wilt u uw regenhuif vastmaken aan uw Urban Arrow? Kies dan voor het Abus Combiflex slot.


Urban Arrow accessoires

Hieronder een overzicht van de andere accessoires van Urban Arrow:

Urban Arrow Connectmodule

Een Urban Arrow Connectmodule is een GPS chip die op uw accu wordt aangesloten. Met de Urban Arrow App kunt u dan altijd zien waar de fiets zich bevindt. Standaard zit bij de Connectmodule (als deze achteraf wordt gemonteerd) 4 jaar een abonnement inclusief opsporingsdienst! Wij kunnen op deze manier makkelijk een ENRA fietsverzekering afsluiten waarbij 20% korting krijgt op de premie! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 






BEKIJK HIER AL ONZE FIETSACCESSOIRES


Download Product Folder