Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

  • In prijs verlaagd
  • Gratis KIOX mount

Bosch KIOX Display upgrade kit + Gratis KIOX houder

€ 273,50
€ 232,48 Inclusief belasting 15% korting!

Upgrade uw Bosch e-bike met het nieuwe Bosch Kiox dislpay. Dit is een zeer strak en duidelijk kleurendisplay met bluetooth functie. Naast de klassieke functies van een boordcomputer biedt de Kiox de eBiker via de smartphone-app eBike Connect en de online-portal eBike Connect tegelijkertijd toegang tot de digitale wereld. Nieuw is de navigatie functie!

Dit is de complete set, inclusief bekabeling en displayhouder. Past op alle fietsen met Bosch generatie 2, 3 en 4 motor.

Aantal
4 werkdagen levertijd

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier


Klein display, grootse prestaties.


Klein, verbonden en baanbrekend: de Kiox biedt sportief ingestelde eBikers via de smartphone-app eBike Connect toegang tot de digitale wereld en navigeert ze bovendien naar de gewenste bestemming. Op het robuuste kleurendisplay hebben eBikers de route en hun rijgegevens voortdurend in het zicht – en dankzij de afzonderlijke bedieningseenheid de eBike altijd onder controle. De Kiox registreert de ritten en stuurt alle relevante gegevens via de met Bluetooth verbonden smartphone ook naar de online-portal eBike Connect. Met een via Bluetooth verbonden hartslagmeter kan bovendien de training optimaal worden afgestemd. Dat maakt de Kiox tot de perfecte metgezel – voor sportieve tochten en voor het avontuur van Connected Biking. 


Navigatie

Altijd op het juiste spoor: de nieuwe navigatiefunctie van de Kiox ondersteunt eBikers bij het verkennen van onbekende gebieden. De navigatie wordt via de smartphone gestart. Via Bluetooth is de boordcomputer hiermee verbonden en toont deze de geplande tocht op het display als een lijn die de eBiker het verloop van de route aangeeft. 

Uiterst precieze oriëntatie

Wanneer de weg het doel is: de nieuwe navigatiefunctie van de boordcomputer is optimaal op de behoeften van sportieve eBikers afgestemd. De weergave op het display draait tijdens het rijden in de richting van de beweging; daarnaast toont de Kiox de afstand tot de bestemming. Op die manier kunnen tracks heel gemakkelijk worden afgereden.

Eenvoudigere routeplanning

Met speels gemak een eigen tocht: eBikers plannen routes heel eenvoudig in de eBike Connect-app of de online-portal en sturen die via de app naar de Kiox. Verbonden met komoot of Outdooractive zijn er nog veel meer routes in de buurt te ontdekken.

Fitnessgegevens vastleggen

Voor de dagelijkse workout: de boordcomputer levert alle belangrijke trainingsgegevens in realtime en toont de trapfrequentie, het calorieverbruik of het eigen vermogen. Op die manier kunnen fitnessdoeleinden makkelijk worden ingesteld en gerealiseerd. 

Training optimaliseren

Nog efficiënter eBiken: de Kiox kan via Bluetooth met een hartslagmeter worden verbonden. Daarmee zijn eBikers constant op de hoogte van de actuele hartslag en kunnen ze hun training optimaal inrichten. 

Motivatie verhogen

De conditie verbeteren met de Kiox: de boordcomputer laat de eBiker weten of er boven of onder de persoonlijke gemiddelde snelheid wordt gereden. Dit moedigt aan om beter te presteren. Na afloop van de rit kunnen alle geregistreerde fitnessgegevens ook met Strava worden gedeeld – voor een perfect overzicht van de training.

De kit is geschikt voor alle Bosch e-bikes vanaf generatie 2.


Je bent misschien ook geïnteresseerd in