Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

  • In prijs verlaagd

Bosch Nyon display upgrade kit 2022

€ 456,00
€ 399,00 Inclusief belasting € 57,00 korting

De nieuwe BOSCH Nyon is het meest complete navigatie display voor uw Bosch e-bike!  Dankzij de touchfunctie kan het super heldere kleurendisplay comfortabel worden bediend.

Deze set wordt compleet geleverd INCLUSIEF displayhouder, bediening en motorkabel.

 

Aantal
Levertijd 4 werkdagen

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier

Met de nieuwe Nyon kan de volledig verbonden eBike-belevenis beginnen. De navigatie staat bekend om zijn nauwkeurigheid en duidelijke aanwijzingen. Het grote kleuren display met touchscreen functie is bovendien makkelijk afleesbaar. Via de eBike Connect-app is de Nyon verbonden met de smartphone en wisselt deze gegevens over routes en activiteiten uit. Het kleurendisplay ondersteunt de eBiker als intelligente wegwijzer bij het verkennen van onbekende gebieden en met fitnessgegevens als persoonlijke trainer. Via het touchscreen kan de alles-in-één boordcomputer intuïtief en eenvoudig worden bediend. Tijdens het rijden wordt de boordcomputer via de afzonderlijke bedieningseenheid bediend. Of het nu gaat om lange tochten of korte dagelijkse ritjes: met het robuuste en uitstekend leesbare display zijn eBikers optimaal uitgerust voor alle uitdagingen en elk weertype. De nieuwe boordcomputer Nyon – een generatie slimmer, intuïtiever en verbondener. Zo voelt Connected Biking.

Eenvoudige bediening
Nog een touch comfortabeler: de Nyon kan dankzij de touch-functie intuïtief worden bediend en tijdens het rijden via de afzonderlijke bedieningseenheid worden bestuurd.

Bekroond design
Imponeert van binnen en van buiten: het 3,2 inch grote kleurendisplay met hoge resolutie combineert slimme functies met een elegant design en is onderscheiden met de Red Dot Award.

Optimaal leesbaar
Helder zicht bij elk licht: de helderheid en de achtergrondverlichting van het display passen zich automatisch aan het omgevingslicht aan. Een speciale coating vermindert spiegelingen en vingerafdrukken. De eBiker kan kiezen tussen een donkere en een lichte weergave met maximaal contrast.

Individuele schermen
Volledige concentratie op het essentiële: de gebruikersinterface op het display kan aan de eigen behoeften worden aangepast. Op die manier heeft iedereen altijd zicht op de gewenste informatie.

Altijd gebruiksklaar
In weer en wind: het touchscreen van het robuuste display blijft ook bij regen of stof volledig functioneren en kan met fietshandschoenen worden bediend.

Slimme connectivity-functies
De perfecte verbinding: de Nyon maak deel uit van een intelligent verbonden systeem en opent voor de eBiker dankzij de smartphone-app en de online-portal de deur naar de verbonden eBike-wereld van Bosch.

Gegevens synchroniseren
Altijd aan het uitwisselen: zodra de Nyon met de smartphone of wifi verbonden is, wordt de boordcomputer aan de eBike Connect-account van de gebruiker gekoppeld en worden de ritgegevens automatisch gesynchroniseerd.

Positie naar wens
Optimaal opgesteld: om een zo goed mogelijke leesbaarheid te garanderen, kan bij de displayhouder worden gekozen uit twee montageposities. De bevestiging in het midden op het stuur is speciaal bedoeld voor de behoeften van eMountainbikers, terwijl toerfietsers de houder verder naar voren kunnen richten.

Eén apparaat, meerdere gebruikers
Samen profiteren: eBikers kunnen hun Nyon delen met familie en vrienden – iedereen synchroniseert vervolgens de gegevens met zijn eigen account.

Software updaten
Altijd de nieuwste versie: software-updates of nieuwe kaarten kunnen heel gemakkelijk over-the-air worden gedownload en geïnstalleerd.

Veiliger onderweg
Altijd in één oogopslag: het controlelampje van het Bosch eBike ABS is in het display geïntegreerd. Door het vervallen van het aparte controlelampje profiteren Nyon-gebruikers van een opgeruimd stuur.

Downloaden

Factsheet

Bosch Factsheet MY21 Nyon NL

Downloaden (129.75k)

Gebruiksaanwijzing

Nyon Gebruiksaanwijzing MY2021

Downloaden (6.83M)