Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

  • In prijs verlaagd

Lezyne Strip Pro Alert Drive 300

€ 59,95
€ 44,95 Inclusief belasting € 15,00 korting

De Strip Drive Pro Alert is een geavanceerd LED-achterlicht voor fietsen met onze speciaal geprogrammeerde "Alert" -technologie.

Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier

De Strip Drive Pro Alert is een geavanceerd LED-achterlicht voor fietsen met onze speciaal geprogrammeerde "Alert" -technologie. Het beschikt over onze groothoeklens die tot 270 ° zicht biedt en een innovatieve automatische remsensor. Bij het vertragen zal het licht continu branden als een remlicht en vervolgens een duidelijk flitspatroon geven zodra het is gestopt om rijders of voertuigen van achteren te waarschuwen. Het licht keert dan terug naar de vorige uitvoermodus zodra de rijder zijn of haar rit hervat. De samengevormde constructie is supercompact, zeer waterbestendig en beschikt over vijf LED's voor een output van maximaal 300 lumen. Met 5 output-modi, waaronder een Daytime Flash-modus, heeft het opties voor elk moment, dag en nacht. Een veelzijdig montagesysteem wordt bevestigd aan aero- of ronde palen en is oplaadbaar via micro-USB. Dit is het ultieme fietsachterlicht voor het beste zicht overdag en superieur zicht in het donker.