Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

URBAN ARROW CARGO FLATBED L Cargo line

€ 6.521,90 Inclusief belasting

Dit is de meest verkochte variant uit het Cargo assortiment. De Cargo L wordt door veel bedrijven al ingezet voor stadsdistributie. Hij is snel, ongevoelig voor files en toch groot genoeg om een behoorlijke vracht mee te vervoeren. De Cargo L houdt de stad leefbaar doordat hij zich stilletjes verplaats en bovendien geen uitlaatgassen uitstoot. Behalve de Shorty worden alle Cargo modellen standaard geleverd met Bosch Performance motor.

Ondanks zijn snelheid heeft de bestuurder geen scooterrijbewijs nodig. Maar er is nog meer; de Cargo is een opvallende verschijning in de stad; ideaal dus om je bedrijf ook onderweg mee te promoten. De verschillende boxen zijn gemakkelijk te voorzien van jouw logo of reclames.

Kleur
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Fiets Type E-bakfiets|Elektrische bezorgfiets|Bakfietsen
Motor merk Bosch Performance Cruise, 25 km/h

Verschillende modellen leverbaar

De Urban Arrow fietsen zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten. Ook zijn er allerlei type boxen mogelijk zoals een Toploader, Coolbox of Flightcase. Deze boxen kunnen vanuit Urban Arrow worden bestickerd. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Aluminium bak L € 1.190 (exclusief BTW)
Flightcase L € 1.150 (exclusief BTW)
Flightcase L met verdieping € 1.350 (exclusief BTW)
Achterdrager € 74 (exclusief BTW)

Meer opties? Meer vragen? Bel gerust, wij hebben testfietsen beschikbaar bij onze winkel in het centrum van Zwolle. Bel 038-421 73 78

Urban Arrow


Urban Arrow

Urban Arrow staat voor kwaliteit, en daar hebben wij al jaren ervaring mee! Koop hier al uw Urban Arrow accessoires en wij sturen u deze snel en gratis thuis!

Urban Arrow regenhuif

De Urban Arrow regenhuif is er in 2 varianten. De Urban Arrow regenhuif plus en de Urban Arrow regenhuif Essential. De Essential regenhuif is de sportieve en lage regenhuif en is een stukje voordeliger dan de regenhuif Plus. De Essential regenhuif ziet er pijlsnel uit, is flexibel en de zijkanten kunnen open waardoor in- en uitladen super makkelijk is. De Raincover Plus is net wat hoger waardoor er ook kindjes op het extra bankje(aan de voorkant van de fiets) kunnen zitten onder de huif. Ook is deze huif net wat makkelijker in gebruik wanneer u een maxi cosi in de fiets geplaatst heeft. Uiteraard is de huif ook van makkelijke ritsen voorzien waarmee in en uitstappen super makkelijk is. Wilt u uw regenhuif vastmaken aan uw Urban Arrow? Kies dan voor het Abus Combiflex slot.


Urban Arrow accessoires

Hieronder een overzicht van de andere accessoires van Urban Arrow:

Urban Arrow Connectmodule

Een Urban Arrow Connectmodule is een GPS chip die op uw accu wordt aangesloten. Met de Urban Arrow App kunt u dan altijd zien waar de fiets zich bevindt. Standaard zit bij de Connectmodule (als deze achteraf wordt gemonteerd) 4 jaar een abonnement inclusief opsporingsdienst! Wij kunnen op deze manier makkelijk een ENRA fietsverzekering afsluiten waarbij 20% korting krijgt op de premie! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 






BEKIJK HIER AL ONZE FIETSACCESSOIRES


Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Download Product Folder