Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

  • In prijs verlaagd

Lazer Anverz NTA LED

€ 179,99
€ 159,99 Inclusief belasting € 20,00 korting
Goedgekeurde speed pedelec helm volgens de NTA 8776 norm.

De helm wordt geleverd met vizier en een los zwart aeroshell. Het aeroshell kan om de helm heen worden geklikt en houdt de kou in de winter tegen.
Maat
Kleur
Aantal
Op voorraad! Bestel voor 16:00 uur, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Soort helm Speed pedelec

Complete helm

De Lazer Anverz helm is een complete speed pedelec helm met vizier, aeroshell en ledlamp aan de achterkant. Het aeroshell kan om de helm heen worden geklikt en houdt zo de kou in de winter tegen. In de zomer klikt u het aeroshell er makkelijk af en geven de maar liefst 23 ventilatiegaten een hoop verkoeling.

 Het grote vizier beschermt het gezicht goed tegen de luchtweerstand, regen, kou en insecten. Het vizier kan makkelijk omhoog worden geschoven en is ook geschikt voor de gene die een bril draagt. Verder is de helm zeer licht, de helm weegt slechts 385 gram.

Een goede helm heeft de juiste maat

Het is belangrijk dat je de juiste maat hebt bij het dragen van een helm. Met een meetlint meet je de omtrek van je hoofd op langs het punt waar je hoofd het grootst is. Dit is net iets boven de wenkbrauwen, langs je oren en zo over je achterhoofd. Voor de centimeters is de volgende maattabel van toepassing:

  • S : 52-56 centimeter 

  • M: 55-59 centimeter

  • L: 58-61 centimeter

 

 

 


Je bent misschien ook geïnteresseerd in