Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

  • In prijs verlaagd

Stromer Smart Helm

€ 279,00
€ 259,00 Inclusief belasting € 20,00 korting

-LET OP- Deze Stromer Smart Helm is alleen goedgekeurd in BELGIË voor bromfietsen. Dus NIET in Nederland te gebruiken op een pedelec of bromfiets.

De Smart Helm connecteert met uw Stromer en doet de in de helm geïntegreerde remlichten bij het remmen oplichten. Het moderne verlichtingssysteem en de levensreddende technologie zijn volledig geïntegreerd, voor een elegant design.

Deze helm, gemaakt van de hoogwaardigste materialen, weet veiligheid en stijl perfect te combineren en is bovendien krasvast, stof- en waterdicht.

Helmmaat
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
De eerste horde die te nemen is als het op veiligheid aankomt: zichtbaarheid. De Stromer Smart helm beschikt over drie volledig in het design geïntegreerde verlichtingselementen die op ooghoogte te zien zijn (in plaats van op stuurhoogte).

Het designteam heeft een oplossing bedacht waarbij de helm fantastsich verlicht wordt, maar de minimalistische look even goed behouden blijft. Stromer heeft een uniek materiaal ontwikkeld dat water-, stof- en uv-bestendig is, maar wel licht doorlaat.

Het resultaat is verlichting wat enkel zichtbaar is wanneer ze ingeschakeld is en een uniek, fascinerend effect heeft. Dit ‘verborgen licht’ is bovendien volledig configureerbaar: u kunt animaties instellen en het licht van kleur doen veranderen.

Regen of zonneschijn, de Stromer Smart helm kan alles aan. Dankzij de IP-certificering IPX6 zit de elektronica volledig afgesloten. De stoffen binnenvoering is bovendien voorzien van een waterafstotende coating, zodat die niet nat kan worden.

Om de minimalistische look van de helm te behouden, moest een ventilatiesysteem worden ontwikkelen dat geen dozijn ventilatieopeningen nodig heeft. Het ventilatiesysteem bestaat uit twee verborgen luchtinlaten (vlak boven de ogen), twee grote ventilatieopeningen aan de bovenzijde en een grote ventilatieopening aan de achterkant. Daardoor ontstaat een interne luchtstroom van voor naar achter zodra de rijder zich vooruit beweegt. Hierdoor wordt koele lucht naar binnen gezogen en wordt warme lucht weer naar buiten geleid.

Belangrijk! De Stromer Smart helm is niet goedgekeurd volgens Nederlandse wetgeving, wél goedgekeurd volgens Belgische wetgeving.

Stromer Speed Pedelec

Stromer Accessoires!

Maak uw Stromer compleet en shop hier uw Stromer Speed Pedelec Accessoires!



Stromer Lader:

Een nieuwe of extra lader voor uw Stromer Speed pedelec nodig? Shop hier het nieuwste type; de Stromer Charger CR246.




Stromer banden:

Wilt u extra grip tijdens de koude wintermaanden? Kies dan voor de Stromer Winterband!




Stromer Tassen:

Strakke Stromer fietstassen van de kwaliteit die u van Stromer gewend bent!



Stromer Helm:

Kies voor de Stromer Smart helm, een veilige helm met een geintegreerd licht systeem! Inclusief remlicht en optioneel met richtingaanwijzer via de Smart Helm Remote.



Overige Stromer accessoires:


Je bent misschien ook geïnteresseerd in