Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Kom jij werken in ons gezellige team? Bekijk hier de vacatures

GIANT DAILYTOUR E+ 2

€ 3.099,00 Inclusief belasting
Geniet van de nieuwste e-bike technologie met de DailyTour E+. Met onder meer een geïntegreerde accu, automatische ondersteuning en luxe kleurendisplay is deze veelzijdige en praktische e-bike ideaal voor dagelijks gebruik en fietstochten in het weekend.
Fietsmaat
Kleur
Informatie folder

Wat zeggen klanten over ons.

Merk
Cassette 18T
Fiets Type Elektrische fietsen
Gewicht 26,1kg
Zadel Selle Royal Look-In gel
Display RideDash Evo
Zadelpen Suspension 2-bolt micro-adjustable, 30,9x270mm
Frame ALUXX Aluminum
Stuur Giant Contour GT, cable integrated, 30° back sweep 31.8mm
Velgen Giant eX 2, Tubeless Ready, 700c Aluminium
Voorvork SR Suntour NEX E25, lockout, 63mm , 15AQ
Banden Schwalbe Marathon 622x50 Green Guard
Spaken Sapim Race [F], Sapim Strong [R]
Stuurpen Giant Contour, EVO display integrated, adjustable
Pedalen Aluminum, VP-183
Shifters Shimano Nexus 7speed Revoshift
Remmen Tektro HD-M285, hydraulic disc
Remhendels Tektro HD-M285
Ketting KMC Z1e HX, e-bike optimized
Naven Shimano HB-MT400 100x15mm thru-axle Disc [F], Shimano Nexus 7 Disc brake [R]
Verlichting Polyester
ACCU EnergyPak Smart 500Wh
Grips Connect Ergo Max Sweep
Crankset Giant aluminum, 38T
Motor SyncDrive Core, 50Nm, Powered by Yamaha
Drager MIK rack. System bag & basket compatible
Bedieningsunit RideControl Ergo 2

Banner garantie pakket


Garantie pakket

De meeste fabrikanten geven 2 jaar algemene garantie op een e-bike. Gaat daarna bijvoorbeeld de motor of accu stuk, dan kan dat een dure grap zijn. Wij hebben hiervoor een oplossing: een garantie pakket. Dankzij dit pakket heeft u maar liefst 5 jaar garantie op uw e-bike! Bij aanschaf van een nieuwe e-bike betaalt u eenmalig €169,- (e-bike <€3.500,-) of €189,- (e-bike >€3.500,-). Het garantie pakket vergoedt elektrische onderdelen van de fiets, ínclusief het batterijpakket.


Vinkje.png100% garantievergoeding op elektrische onderdelen en bijbehorende montagekosten
Vinkje.png
100% garantievergoeding op accuVerplicht onderhoud

Bij het afsluiten van het garantie pakket bent u verplicht om tijdens de 5 jaar uw e-bike volgens een vast onderhoudsschema bij ons te laten onderhouden. Indien de e-bike niet volgens schema wordt uitgevoerd vervalt de garantie. Het onderhoud aan de verzekerde fiets moet volgens onderstaand schema worden uitgevoerd. Mocht u het onderhoud enkele weken willen uitstellen, neem dan contact op met onze werkplaats.


FAQ

 • Zijn er garantie beperkingen?
  Het garantie pakket is voor e-bikes, speed pedelecs zijn uitgesloten. Het garantie pakket geldt alleen als een nieuwe fiets direct bij aankoop bij ons wordt afgesloten. De garantie komt te vervallen bij 25.000 gereden kilometers. Het garantie pakket is enkel geldig voor de eerste eigenaar van de e-bike.

 • Wat zijn mijn verplichtingen?
  Tijdens de 5 jaar bent u verplicht uw e-bike bij ons te laten onderhouden door middel van een onderhoudsbeurt in de 2e maand (gratis), 12e maand, 24e maand, 36e maand en 48e maand.

 • Wanneer en hoe betaal ik?
  Bij aanschaf van een nieuwe e-bike bij Scholten Fietsgoed betaald u eenmalig €169,- (e-bike <€3.500,-) of €189,- (e-bike >€3.500,-). Hiermee heeft u de komende 5 jaar garantie op uw e-bike. Als u niet in één keer wilt betalen kan dit ook per jaar.

 • Wanneer begint en eindigt de garantie?
  De ingangsdatum van de garantie is de factuurdatum van uw e-bike en loopt 5 jaar. Koopt u gedurende deze 5 jaar een nieuwe e-bike bij ons, dan wordt restitutie verleent bij aanschaf van een nieuw garantie pakket. Wilt u een tussen de 12 en 24 maanden na aankoop van de e-bike alsnog een garantie pakket afsluiten is dit mogelijk tegen de volgende prijzen: €219,- (e-bike <€3.500,-) of €239,- (e-bike >€3.500,-).

 • Is het garantie pakket ook mogelijk inclusief een onderhoudspakket?
  Ja, we hebben hiervoor het fietszekerplan.