Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

  • In prijs verlaagd

Urban Arrow Melia Peuter Stoel Bakfiets

€ 95,00
€ 85,00 Inclusief belasting € 10,00 korting

De peuterstoel is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 8 maanden tot ongeveer 18 maanden.  De kinderen kunnen in deze stoel goed vooruit kijken en hebben goede steun aan hoofd en rug in de bakfiets.

Deze peuterstoel kunt u rechtstreeks in uw Urban Arrow monteren zonder speciale bevestiging. U gebruikt gewoon de gordels die in de Urban Arrow zitten. Voor een video met montage instructies kunt u ons mailen.  info@fietsgoed.nl

Aantal
2 weken levertijd

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier

Voor welke leeftijd heb ik welke accessoires nodig?

3-9 maanden: Urban Arrow maxi cosi adapters.

9-18 maanden: Urban Arrow Melia Peuterschaal. Makkelijk te monteren en uw kindje zal het geweldig vinden om over de rand van de bak naar buiten te loeren.

Na 18 maanden: Uw kindje kan gewoon op het bankje zitten.

Urban Arrow


Urban Arrow

Urban Arrow staat voor kwaliteit, en daar hebben wij al jaren ervaring mee! Koop hier al uw Urban Arrow accessoires en wij sturen u deze snel en gratis thuis!

Urban Arrow regenhuif

De Urban Arrow regenhuif is er in 2 varianten. De Urban Arrow regenhuif plus en de Urban Arrow regenhuif Essential. De Essential regenhuif is de sportieve en lage regenhuif en is een stukje voordeliger dan de regenhuif Plus. De Essential regenhuif ziet er pijlsnel uit, is flexibel en de zijkanten kunnen open waardoor in- en uitladen super makkelijk is. De Raincover Plus is net wat hoger waardoor er ook kindjes op het extra bankje(aan de voorkant van de fiets) kunnen zitten onder de huif. Ook is deze huif net wat makkelijker in gebruik wanneer u een maxi cosi in de fiets geplaatst heeft. Uiteraard is de huif ook van makkelijke ritsen voorzien waarmee in en uitstappen super makkelijk is. Wilt u uw regenhuif vastmaken aan uw Urban Arrow? Kies dan voor het Abus Combiflex slot.


Urban Arrow accessoires

Hieronder een overzicht van de andere accessoires van Urban Arrow:

Urban Arrow Connectmodule

Een Urban Arrow Connectmodule is een GPS chip die op uw accu wordt aangesloten. Met de Urban Arrow App kunt u dan altijd zien waar de fiets zich bevindt. Standaard zit bij de Connectmodule (als deze achteraf wordt gemonteerd) 4 jaar een abonnement inclusief opsporingsdienst! Wij kunnen op deze manier makkelijk een ENRA fietsverzekering afsluiten waarbij 20% korting krijgt op de premie! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 


BEKIJK HIER AL ONZE FIETSACCESSOIRES