Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Kom jij werken in ons gezellige team? Bekijk hier de vacatures

Buffet (kind)

€ 40,00 Inclusief belasting

Dit product is geldig voor enkel het buffet, georganiseerd door La Stalla Ristorante tijdens de Giro toertocht. Wil je meefietsen met de Giro Toertocht? Bestel dan de Giro Rustique, Giro Recreativo of Giro Fanatico.

Na aankoop van dit product ontvang je een bevestiging via de mail.

1 week voor de toertocht krijg je via het opgegeven e-mail adres het programma toegestuurd.

Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier

Dit product is geldig voor enkel het buffet, georganiseerd door La Stalla Ristorante tijdens de Giro toertocht. Wil je meefietsen met de Giro Toertocht? Bestel dan de Giro Rustique, Giro Recreativo of Giro Fanatico. Na aankoop van dit product ontvang je een bevestiging via de mail.

1 week voor de toertocht krijg je via het opgegeven e-mail adres het programma toegestuurd.

Dit product bevat:

  • Italiaans familie buffet bij La Stalla Ristorante
  • 2 consumpties voor het Italiaans familie buffet
  • Entertainment

Bij elke deelnemer gaat er €10,- van het inschrijfgeld naar stichting Autisme in beweging.

De locatie van het culinaire buffet is Kamperstraat 7-9 en zal om ±16.30u van start gaan.

KASK

KASK

KASK, dat in Italië gevestigd is, is gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van veiligheidshelmen van de hoogste kwaliteit.

Het Italiaanse merk KASK is opgericht in 2004 en vervaardigt helmen van hoge kwaliteit. KASK heeft als missie het behouden van een perfect evenwicht tussen technologische uitmuntendheid, functionaliteit, veiligheid en een aantrekkelijk design van hun producten. Ook voert KASK voortdurend onderzoek uit en zoekt naar manieren om verder te gaan en de kwaliteit van KASK-helmen nog verder te verbeteren..

Naast de uitzonderlijke kwaliteit van de materialen en de unieke elegantie van het design van KASK, bieden de veiligheidshelmen voor outdoor sporten de sporters de onbetaalbare vrijheid om te weten dat ze beschermd worden. De perfect ergonomische helmen van KASK, die geheel in Italië worden geproduceerd, zijn ontwikkeld om aan de behoeften van topsporters te voldoen, en daarom kan de drager van een ongeëvenaard comfort genieten, zelfs in de strengste omstandigheden.

De KASK-kwaliteit wordt gegarandeerd dankzij de vele zorgvuldig gecontroleerde veiligheidstests en innovatieve technologieën die worden gebruikt bij het ontwerpen van de helmen. Alle KASK-producten worden volledig in Italië vervaardigd en ze ondergaan de strengste veiligheids- en kwaliteitstesten van het onderscheidende CSD-project: comfort, veiligheid en design. KASK doet geen afbreuk aan kwaliteit en veiligheid. Elk KASK-product dat je aanschaft, zal je tot tevredenheid stemmen en een veilig gevoel geven.


Je bent misschien ook geïnteresseerd in