Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

Roeckl Raiano handschoen

€ 50,00 Inclusief belasting
Winddicht, zeer functioneel en supercomfortabel - de RAIANO van ROECKL SPORTS is een ergonomisch gesneden handschoen en een betrouwbare metgezel wanneer u veel met de fiets onderweg bent.
Kleur
Handschoenmaat
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Type Handschoenen
Seizoen Winterkleding
Winddicht, zeer functioneel en supercomfortabel - de RAIANO van ROECKL SPORTS is een ergonomisch gesneden handschoen en een betrouwbare metgezel wanneer u veel met de fiets onderweg bent.

De buitenkant is gemaakt van het elastische, ademend en winddichte GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® Softshell materiaal. Langs binnen genieten je handen van de warme en comfortabele GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® Tornado voering.

Over comfort gesproken: Het dunne en zachte maar robuuste DURASENSE materiaal dat gebruikt wordt voor de handpalm wordt aangevuld door ROECKL SPORTS' gepatenteerde en naadloze COMFORT-INNOVATION padding tussen duim en wijsvinger. Daarnaast zorgt de ERGONOMIC CUT foam padding voor een aangename drukverdeling van de handen. Bovendien zorgt het waterafstotende synthetische suède met uitgebreide ALL-WEATHER-GRIP siliconen voor een veilige grip op het stuur. Om te voorkomen dat de lagen gaan schuiven is het geheel samengenomen met een warme binnenvoering.

Dankzij het feit dat de RAIANO de TOUCHSCREEN COMPATIBEL technologie heeft meegekregen. Kan men de smartphone of GPS-apparaat blijven gebruiken zonder de handschoenen uit te trekken. De GTX INFINIUM™ WINDSTOPPER® Tornado duim maakt het mogelijk om zweet van je voorhoofd of neus te vegen tijdens zwaardere tochten. Dit model is verkrijgbaar in zwart of dynamisch neon geel met een reflecterend ROECKL logo. Hij is machine wasbaar op 30 °C.

Als je veelzijdigheid en functionaliteit belangrijk vindt, dan is dit de handschoen voor jou!

Extra comfort wordt geboden door de ERGONOMIC CUT technologie, een elastische sluiting die helemaal rond gaat en ROECKL SPORTS' exclusieve, naadloze COMFORT-INNOVATION padding tussen de duim en wijsvinger. Het beschermt een gebied dat bijzonder zwaar belast wordt tijdens het fietsen.

Het spreekt voor zich dat deze handschoen ook TOUCHSCREEN COMPATIBLE is en een soft-wipe duim heeft gemaakt van fleece. Qua design wordt de RIMBACH gekenmerkt door een digitale print met een gestippeld kleurverloop, reflecterende designelementen en logo's. Kortom een blikvanger die bij elke outfit past!

Tot slot is de RIMBACH machinewasbaar op 30 °C.

  • Rug: ROECK-PROOF® ECO Denali
  • Palm: Durasense WR
  • Eigenschappen: COMFORT-INNOVATION, ERGONOMIC CUT, TOUCHSCREEN COMPATIBLE, ALL-WEATHER-GRIP, elastische pols, BI-FUSION®, fleece duim, reflecterende design elementen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in