Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

Castelli 13 Screen Jersey

€ 90,00 Inclusief belasting
De Castelli 13 screen jersey! Het 13-shirt is er net op tijd voor de kasseiklassiekers, met een graphic die een ode brengt aan de rol die het geluk speelt in het resultaat van deze wedstrijden.
Maat
Kleur
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Type Fietsshirts
Geslacht Heren
Seizoen Zomerkleding
Bevat de kleur BLAUW|ROOD
De Castelli 13 screen jersey! Het 13-shirt is er net op tijd voor de kasseiklassiekers, met een graphic die een ode brengt aan de rol die het geluk speelt in het resultaat van deze wedstrijden. Dit wordt weergegeven door het nummer 13 dat ondersteboven is aangebracht op de zak en een kasseiprint vooraan. Het is geconstrueerd op basis van Castelli's Squadra-model, de allround performer voor alles van tochtjes in het weekend met de hele bende tot trainingen en lange dagen in het zadel. De belangrijkste ProSecco Micromesh-stof zorgt voor lichtheid en droogt snel; de geperforeerde zijpanelen verbeteren het ademend vermogen; en de constructie van de mouwen, zonder naden aan de uiteinden, zorgt voor een ongeëvenaard comfort dat niet afhangt van het toeval. Basis van ProSecco Micromesh-stof houdt je droog
Zijpanelen van mesh voor ademend vermogen
Velocity Rev2-stof op de mouwen met nauwsluitende pasvorm en raw-cut uiteinden
Afgedekte YKK® Vislon®-rits
Verlengd rugpand met 3 zakken achteraan
Reflecterende strepen achteraan