Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

Castelli Classifica Jersey Black

€ 100,00 Inclusief belasting
De Castelli Classifica jersey staat bovenaan in het klassement voor het combineren van een strakke look met geweldige prestaties. De geverfde micro-piqué stof biedt comfort en verfijning in een jersey waarin je de hele dag met plezier rijdt.
Maat
Kleur
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Type Fietsshirts
Geslacht Heren
Seizoen Zomerkleding
Bevat de kleur ZWART
De Castelli Classifica jersey staat bovenaan in het klassement voor het combineren van een strakke look met geweldige prestaties. De geverfde micro-piqué stof biedt comfort en verfijning in een jersey waarin je de hele dag met plezier rijdt. De Castelli Classifica jersey is voor die dagen waarop je niet tegen de klok racet, maar gewoon de uren in het zadel klokt. Je wilt je comfortabel voelen en er goed uitzien. Castelli heeft alles behalve snelheid in het ontwerp van deze jersey meegenomen. De jersey is voorzien van een gloednieuwe stof waarvan we verschillende vezels kunnen verven om de schouders en zijkanten een rijkere kleur te geven op een anders effen trui. Het Castelli Classifica jersey is voor lange ritten gemaakt, daarom heeft Castelli een zak met ritssluiting toegevoegd om uw waardevolle spullen veilig te bewaren. De pasvorm is nauwsluitend voor comfort, maar niet zo strak als de wedstrijdkleding van Castelli. Micro-piqué polyester breisel dat zacht aanvoelt voor een goede vochtregulatie
Geverfde inzetstukken aan de zijkant en schouders geven diepte aan effen jersey
YYK® Vislon®-ritssluiting in bijpassende kleur
3 achterzakken
Sleutelzakje met ritssluiting en reflecterende bies