Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

Castelli Aria Shell W Jacket

€ 100,00 Inclusief belasting
Dit is de Castelli Aria shell windjacket. Met waterdichte jacks zoals de Idro die lichter en compacter zijn dan ooit, was het tijd om een klassieker opnieuw uit te vinden. In werkelijkheid is het Aria Shell Jack heel anders dan je wapperende oude jack dat je niet beschermde of niet ademde.
Maat
Kleur
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Type Windjack
Geslacht Dames
Seizoen Winterkleding
Bevat de kleur ZWART

Dit is de Castelli Aria shell windjacket. Met waterdichte jacks zoals de Idro die lichter en compacter zijn dan ooit, was het tijd om een klassieker opnieuw uit te vinden. In werkelijkheid is het Aria Shell Jack heel anders dan je wapperende oude jack dat je niet beschermde of niet ademde. Dit jack vormt een ongelooflijk lichte laag die de wind van de voorkant van je lichaam houdt en tegelijkertijd voldoende ademend vermogen toelaat door de zijstukken van mesh. Maar wat je echt zult waarderen is hoe we de de stretch inzetstukken aan de zijkanten en de achterkant van de mouwen hebben gebruikt om dit jack te laten passen als een tweede huid: geen wapperende stof, geen koude wind in je jack, je ziet er niet meer uit alsof je uit de tijd van Armstrong komt. Dit jack is licht en warm genoeg voor een complete rit onder milde omstandigheden. Als je het toch uit wil trekken, dan vouw je het in een zijzak en berg je het makkelijk op in je zak of zadeltas waar het minimale ruimte inneemt.


Je bent misschien ook geïnteresseerd in