Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

SQLAB Zadel 610 Ergolux Active 2.1

€ 139,95 Inclusief belasting
De 610 ERGOLUX® 2.1 is voor comfortgerichte mountainbikers en sportieve trekkingrijders.
Maat
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier

De 610 ERGOLUX® 2.1 is voor comfortgerichte mountainbikers en sportieve trekkingrijders. Veel kleine detailverbeteringen in vorm, technologie en materiaal tillen de nieuwe 610 ERGOLUX® active 2.1 naar een nieuw niveau. De tweetraps golfvorm is speciaal aangepast aan de eisen van de op comfort gerichte fietser.

Ondanks de sportieve uitstraling wordt het comfort op de zitbeenderen en zitbeentakken verhoogd. De eerste trap biedt bij een matige tot sportieve zithouding een perfecte ondersteuning aan de achterzijde en zorgt zo voor een directe krachtoverbrenging op het pedaal.

De tweede trap vangt optimaal de zitbeenderen of de zitbeentakken op die in contact komen met de sportieve zithouding en zorgt zo voor een optimale drukverdeling. De lagere zadelneus zorgt voor drukontlasting voor gevoelige structuren en de rami van de schaamstreek bij zowel mannen als vrouwen.

De 610 ERGOLUX® active 2.1 is uitgerust met de nieuwe actieve technologie met een zachtere en lichtere beweging met minder gewicht. Met de SQlab actieve zadeltechnologie volgt het zadel de trapbeweging, wordt het comfort verhoogd, worden de tussenwervelschijven gemobiliseerd en wordt de druk op de zitbeenderen geminimaliseerd. Pijn in de lendenstreek, vooral bij langere tochten, kan hiermee worden verminderd. Het tijdloze design past zich perfect aan elke fiets aan.