Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

SQLAB Zadel 612 Ergowave Active 2.1 S-Tube

€ 149,95 Inclusief belasting
  • Perfect voor wielrenners en mountainbikers
  • Ergowave®: meer ondersteuning, meer comfort
  • Vernieuwde Active 2.1 systeem: meer beweging en lichter van gewicht
Maat
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier

De 612 Ergowave® Active 2.1 is het sportieve racezadel voor racefietsen en mountainbikes. De golvende Ergowave® vorm en hoge achterkant zorgen voor perfecte achterwaartse stabiliteit en een goede drukverdeling. Deze dringen diep door in de lichaamsstructuur wat zorgt voor een goede krachtoverbrenging.  De verlaagde neus in combinatie met de uitsparing in het midden zorgt voor meer ruimte en vrije ruimte voor het perineale gebied voor dames en heren.

Veel kleine detailverbeteringen in vorm, technologie en materiaal tillen de nieuwe 612 Ergowave® Active 2.1 naar een nieuw niveau. De 612 Ergowave® Active 2.1 is uitgerust met de nieuwe active technologie met een zachtere en lichtere beweging met minder gewicht. Deze zadeltechnologie van SQlab zorgt ervoor dat het zadel de trapbeweging volgt, wat het comfort verhoogt, de tussenwervelschijven mobiliseert en de druk op de zitbotten minimaliseert.

Een zadel met Active technologie raden wij aan bij bijvoorbeeld rugklachten tijdens het fietsen, maar ook zonder pijnklachten zorgt het active-systeem voor een actieve en soepele rug.