Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

SQLAB Zadel 602 Ergolux 2021

€ 89,95 Inclusief belasting
Het beproefde trekking- en toerzadel voor middellange tot lange afstanden.
Maat
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier

De 602 ERGOLUX® active 2.0, het beproefde trekking- en toerzadel voor middellange tot lange afstanden. Vergeleken met de zeer strakke en slank gesneden ERGOWAVE®-modellen, biedt de 602 ERGOLUX® active 2.0 meer volume in de bekleding, waardoor het schuim wat zachter kan worden. Het steunvlak is beduidend groter dan voorheen door de dubbele golf, waardoor de zitbeenderen minder diep wegzakken. De nadelen die normaal kunnen optreden bij zachtere schuimen door het wegzakken van de zitbeentjes, bestaan ​​niet bij de Ergolux®.

De eerste trap pakt het achterste deel van de zitbeenderen op, biedt een perfecte grip en zorgt zo voor een verbeterde krachtoverbrenging op het pedaal. De tweede trap absorbeert optimaal de zitbeentakken die al zijn ontlast en zorgt zo voor de best mogelijke drukverdeling. Het perineum en het voorste gedeelte van de schaambeenderen en de schaamboog krijgen meer ruimte dankzij de diepere zadelneus. Dankzij het beproefde SQlab active systeem volgt het zadel de trapbeweging, neemt het comfort toe, worden de tussenwervelschijven ontzien en wordt de druk op de zitbeenderen weer verminderd.

Dankzij het beproefde SQlab active systeem volgt het zadel de trapbeweging, neemt het comfort toe, worden de tussenwervelschijven ontzien en wordt de druk op de zitbeenderen weer verminderd. De flex en de actieve beweging kunnen worden aangepast aan het lichaamsgewicht met behulp van de comfortsticks in de actieve demper.