Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Kom jij werken in ons gezellige team? Bekijk hier de vacatures

Fast Forward Ryot33

€ 1.499,00 Inclusief belasting
Met de RYOT33 krijg je een lichte wielset die uitblinkt in snel en vlug stuurgedrag. Het is een perfect uitgebalanceerd wiel voor vele omstandigheden en terreinen. Door het lichte gewicht van 1465 gram is dit de ideale wielset voor in de bergen. Niet alleen handig bij het klimmen, maar ook stabiel en zelfverzekerd in de afdaling.
Naaf

Wat zeggen klanten over ons.

Met de RYOT33 krijg je een lichte wielset die uitblinkt in snel en vlug stuurgedrag. Het is een perfect uitgebalanceerd wiel voor vele omstandigheden en terreinen. Door het lichte gewicht van 1465 gram is dit de ideale wielset voor in de bergen. Niet alleen handig bij het klimmen, maar ook stabiel en zelfverzekerd in de afdaling. Hoewel lagere velgprofielen niet de beste aerodynamische voordelen opleveren blijft de vloeiende overgang tussen velg en band een belangrijk aspect!

De interne velgbreedte is geschikt voor banden tot 42mm waardoor de RYOT33 ook perfect is voor (lichte) gravel en cyclocross fietsen. Ook voor kleine en lichte mensen zijn deze wielen perfect wanneer de omstandigheden wat ruiger zijn. Het ondiepe profiel zorgt dan voor stabiliteit en stijfheid zonder nerveus aan te voelen. Je hebt alles onder controle!

Kies de naven die bij jou passen. Je hebt de keuze uit de nieuwe hoogwaardige FFWD naven of de DT240 EXP naven. De FFWD naven zijn ontworpen met het 2:1 spaakpatroon (dubbele hoeveelheid spaken aan kritische kant), hebben ook de ratchet aandrijving en grote lagers voor extra duurzaamheid. De DT Swiss 240 naven hebben een verbeterd EXP ratchet systeem. De naaf onderdelen bieden een nog hogere precisie met snelle aangrijping, meer stijfheid in combinatie met een lager gewicht.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in