Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

4iiii Powermeter Precision 3 left eigen crank

€ 319,00 Inclusief belasting

Met een batterijduur tot 800 uur, nauwkeurigheid van +/- 1% en ondersteund door onze legendarische garantie van 3 jaar, zal de Precision 3 Powermeter jouw vertrouwde trainingstool zijn voor de komende jaren. Deze Precision 3 powermeter geeft je de flexibiliteit om een 4iiii Powermeter op een door jou geleverde crank te laten installeren.

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp

Deze 4iiii Precision 3 powermeter wordt geïnstalleerd op een crank of crankset die jij levert. Installatie is mogelijk op een groot aantal cranks en een geweldige optie voor wie niet met een Shimano crankset wil rijden of degenen die een powermeter willen op hun bestaande cranks.

Check voor je aankoop dat er voldoende speling is tussen jouw crankarm en frame zodat de powermetersensor ertussen past. Als je het niet zeker bent, contacteer ons en we helpen je verder.

Let op: Installatie van de 4iiii Powermeter Presicion 3 neemt 7 à 10 werkdagen in beslag.

Zodra je crank of crankset opnieuw gemonteerd is op je fiets, vertrek en geniet! 4iiii powermeters hebben 3 jaar waarborg, temperatuurcompensatie en zijn IPX7 waterbestendig; zeker zo robuust als jouw work-outs.