Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

  • In prijs verlaagd

Tracefy GPS Chip voor elektrische fiets

€ 199,95
€ 189,95 Inclusief belasting € 10,00 korting

De oplossing tegen fietsendiefstal! Beveilig ook jouw e-bike met de Tracefy GPS Chip en zie op elk moment waar jouw fiets is via een handige app!

Met ons Tracefy systeem zorgen we dat elk type elektrische fiets, scooter of step connected is en realtime locatiegegevens verstuurt. Door slim gebruik te maken van GPS verbinden we jouw voertuigen aan een krachtig online platform waar data-uitwisseling in plaatsvindt.

Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier

De GPS tracker van Tracefy wordt in jouw fiets ingebouwd, uit het zicht weggewerkt. Het kleine kastje, de GPS tracker, heeft GPS waardoor jouw positie continu bekend is. Deze positie wordt, samen met informatie zoals snelheid, batterij-niveau, via het betrouwbare 4G netwerk verzonden naar de servers van Tracefy. Deze informatie wordt geanalyseerd en omgezet tot uitgebreide informatie voor gebruik in de super gebruiksvriendelijke App.

Doordat er verschillende sensoren in de GPS tracker zitten kunnen wij zien hoe het met jouw fiets gaat.
Is je fiets gevallen? Is de accu vol? Staat hij nog wel waar jij hem hebt neergezet?
Tracefy houdt het allemaal voor jou in de gaten.

Doordat Tracefy altijd weet waar jouw fiets is kunnen wij hem in geval van diefstal ook ook terugvinden, door een samenwerking met professionele opsporingsdienst door G4S.

Via de app kun je een abonnement afsluiten. Je fiets kun je dan zelf traceren en je fiets wordt opgespoord als deze is gestolen.

  • Trace & Recorvery 1 jaar € 89,95 per jaar.
  • Trace & Recovery 3 jaar € 74,95 per jaar.
  • Trace & Recovery 5 jaar € 64,95 per jaar.
*Bij diefstal: terugvallen op professionele opsporingsdienst G4S. de fiets terughaalt (90% recovery rate) in NL en  Belgie.

INSTALLATIE VAN DE GPS

Heeft u interesse in een Tracefy GPS Tracker en wilt u deze door ons laten installeren? Bel dan gerust voor een afspraak met 038-4217378. Wij plannen dit dan zo snel mogelijk met u in. Na de installatie activeren wij de GPS samen met u.

Heeft u bij ons een Tracefy GPS besteld? De tracker kunt u eventueel zelf makkelijk met 1 van de Tracefy Connector kabels in de motor pluggen. De chip werkt u weg achter de motorkap. In sommige gevallen moet de poort in de motor geactiveerd worden met een speciale Bosch tool door een fietsenwinkel. De fiets moet dan even aan de computer om de poort te activeren, dit is gemakkelijk en is zo gebeurd.

Als de GPS tracker in de fiets is gebouwd kunt u deze activeren in de app. In dat geval kunt u even met ons bellen en regelen wij dit direct. Hou in dat geval de code op de chip en het framenummer van uw fiets bij de hand.

Meer informatie over Tracefy vindt u op deze pagina.


Je bent misschien ook geïnteresseerd in