Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

  • In prijs verlaagd

Tracefy GPS Chip voor elektrische fiets

€ 179,00
€ 169,00 Inclusief belasting € 10,00 korting

De oplossing tegen fietsendiefstal! Beveilig ook jouw e-bike met de Tracefy GPS Chip en zie op elk moment waar jouw fiets is via een handige app!

Met ons Tracefy systeem zorgen we dat elk type elektrische fiets, scooter of step connected is en realtime locatiegegevens verstuurt. Door slim gebruik te maken van GPS verbinden we jouw voertuigen aan een krachtig online platform waar data-uitwisseling in plaatsvindt.

Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

16-11-2021
G. van der Linde
03-01-2022
W. Volgelzang
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier

De GPS tracker van Tracefy wordt in jouw fiets ingebouwd, uit het zicht weggewerkt. Het kleine kastje, de GPS tracker, heeft GPS waardoor jouw positie continu bekend is. Deze positie wordt, samen met informatie zoals snelheid, batterij-niveau, via het betrouwbare 4G netwerk verzonden naar de servers van Tracefy. Deze informatie wordt geanalyseerd en omgezet tot uitgebreide informatie voor gebruik in de super gebruiksvriendelijke App.

Doordat er verschillende sensoren in de GPS tracker zitten kunnen wij zien hoe het met jouw fiets gaat.
Is je fiets gevallen? Is de accu vol? Staat hij nog wel waar jij hem hebt neergezet?
Tracefy houdt het allemaal voor jou in de gaten.

Doordat Tracefy altijd weet waar jouw fiets is kunnen wij hem in geval van diefstal ook ook terugvinden, door een samenwerking met professionele opsporingsdienst F.R.I.S. (afhankelijk van gekozen abonnement).

Via de app kun je tussen twee abonnementsvormen kiezen:

  • Connectiviteit € 49,95 per jaar
  • Connectiviteit inclusief opsporing* € 79,95 per jaar
*Bij diefstal: terugvallen op professionele opsporingsdienst F.R.I.S. de fiets terughaalt (90% recovery rate) in NL en  Belgie.

Sluit u een fietsverzekering af bij de ENRA? Dan krijgt u 20% korting icm met een Tracefy GPS Tracker met opsporingsabonnement.

Meer informatie over Tracefy vindt u op deze pagina.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in