Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

Castelli Entrata 2 Short

€ 90,00 Inclusief belasting
De Castelli Entrata 2 is de short die iedere fietser zou moeten hebben. Innovatie zit namelijk in het DNA van Castelli, en door de jaren heen hebben ze de meeste innovaties op het gebied van fietsshorts gebracht: de eerste Lycra shorts in de markt,
Maat
Kleur
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Type Fietsbroeken
Geslacht Heren
Seizoen Zomerkleding
Bevat de kleur ZWART
Zeem Kiss Air Zeem

De Castelli Entrata 2 is de bibshort die iedere fietser zou moeten hebben. Innovatie zit namelijk in het DNA van Castelli, en door de jaren heen hebben ze de meeste innovaties op het gebied van fietsshorts gebracht: de eerste Lycra®-shorts in de markt, de eerste synthetische zeem, de eerste anatomische zeem, de eerste minimalistische en platte bretels en de eerste platte grippers aan de pijp. Dit zijn nu allemaal branchenormen en we blijven op zoek naar innovaties voor hun kwaliteitsshorts. De Entrata short is waar we al die kennis en ervaring samenbrengen in een bibshort die gewoon zijn werk doet. De stof heeft precies het juiste gewicht met precies de juiste rek en met een matte afwerking die er precies goed uitziet. De KISS Air2-zeem is precies goed, net zoals de GIRO3 gripper aan de pijp. En de pasvorm is precies goed, omdat ze geobsedeerd zijn door de pasvorm van elke short die ze maken. Ze wilden dat deze short nog vele jaren precies goed zou zijn, dus we stikken de logo's vast en stikken de reflecterende banden op de achterkant. Er zijn geen logo's die loslaten, want alles is goed vastgestikt. Deze short geeft je genoeg redenen om op pad te gaan met Castelli.


Je bent misschien ook geïnteresseerd in