Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

Roeckle Rimbach handschoen

€ 80,00 Inclusief belasting
Hoogwaardige eigenschappen, bescherming en comfort voor een aantrekkelijke prijs: dankzij de combinatie van een softshell rug met zacht aanvoelend fleece en een GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® voering beschermt de RAX winterhandschoen je vingers tegen een ijskoude wind en blijft tegelijkertijd ademend.
Kleur
Handschoenmaat
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Type Handschoenen
Seizoen Winterkleding

Dun, elastisch, tactiel en winddicht – Dat is waar de RIMBACH van ROECKL SPORTS voor staat! Deze winterfietshandschoen is perfect voor de overgang tussen de seizoenen en beschikt niet alleen over gerecyclede componenten maar ook over de geprijsde BI-FUSION® technologie. Een echt hoogtepunt als het gaat om comfort.

De innovatieve BI-FUSION® demping bestaat uit 2 verschillende onderdelen. Een zachte, aanpasbare gel en een vast, stabiel schuim. Deze 2 componenten verdelen gelijkmatig de druk op de handpalm en vermindert merkbaar de vermoeidheid in de handen. Een duidelijk voordeel bij lange fietstochten of ruw terrein.

De backhand is gemaakt van winddicht, waterafstotend en zeer ademend ROECK-PROOF® ECO Denali softshell. Een elastisch drielaags laminaat bestaande uit 87% gerecycled polyester. De palm is gemaakt van waterafstotend DURASENSE synthetisch suède met ALL-WEATHER-GRIP siliconisatie voor een stevige grip op het stuur in zowel droog als nat weer.

Extra comfort wordt geboden door de ERGONOMIC CUT technologie, een elastische sluiting die helemaal rond gaat en ROECKL SPORTS' exclusieve, naadloze COMFORT-INNOVATION padding tussen de duim en wijsvinger. Het beschermt een gebied dat bijzonder zwaar belast wordt tijdens het fietsen.

Het spreekt voor zich dat deze handschoen ook TOUCHSCREEN COMPATIBLE is en een soft-wipe duim heeft gemaakt van fleece. Qua design wordt de RIMBACH gekenmerkt door een digitale print met een gestippeld kleurverloop, reflecterende designelementen en logo's. Kortom een blikvanger die bij elke outfit past!

Tot slot is de RIMBACH machinewasbaar op 30 °C.

  • Rug: ROECK-PROOF® ECO Denali
  • Palm: Durasense WR
  • Eigenschappen: COMFORT-INNOVATION, ERGONOMIC CUT, TOUCHSCREEN COMPATIBLE, ALL-WEATHER-GRIP, elastische pols, BI-FUSION®, fleece duim, reflecterende design elementen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in