Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

Rogelli top Abbey

€ 36,95 Inclusief belasting
Ben je op vakantie en kan je niet wachten om jouw vakantiebestemming te ontdekken tijdens een rondje hardlopen? Dan is de Abbey tanktop jouw nieuwe favoriet!
Maat
Kleur
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Type Top|Fietsshirts
Geslacht Dames
Seizoen Zomerkleding
Ben je op vakantie en kan je niet wachten om jouw vakantiebestemming te ontdekken tijdens een rondje hardlopen? Dan is de Abbey tanktop jouw nieuwe favoriet! De tanktop is speciaal ontworpen voor de warme dagen van het jaar. De elastische stof en de race pasvorm zorgen voor een aansluitende fit, zodat je onbezorgd en vrij kunt bewegen. Dankzij de dynaflex stof die goed ademend is blijft je lichaam op de juiste temperatuur en wordt transpiratievocht snel afgevoerd. Met behulp van de lange rits trek je de tanktop gemakkelijk aan en uit en door de siliconen grip aan de binnenkant blijft het shirt goed op zijn plaats zitten. Aan de achterzijde zitten 3 steekzakken, zodat je zelfs in je zomertop iets mee kan nemen voor onderweg.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in