Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

Castelli Diluvio UL overschoen

€ 65,00 Inclusief belasting
DE ALLESKUNNER DILUVIO
Castelli heeft de best verkochte Diluvio C en Diluvio Allroad overschoenen gepakt en aangepast, verbeterd en gecombineerd in de geheel nieuwe Diluvio UL.
Maat
Kleur
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Type Overschoenen
DE ALLESKUNNER DILUVIO
Castelli heeft de best verkochte Diluvio C en Diluvio Allroad overschoenen gepakt en aangepast, verbeterd en gecombineerd in de geheel nieuwe Diluvio UL. Met een betere pasvorm en een betere afdichting dankzij het neopreen hulsel aan de bovenkant, grote reflecterende lipjes voor zichtbaarheid aan de achterkant, en de flexibiliteit om ze met elk type fietsschoen te dragen, is er weinig dat deze overschoen niet aankan.
3mm neopreen voor warmte en bescherming tegen water Klittenbandsluiting onder de voet voor perfecte pasvorm Opening aan de onderkant geschikt voor weg-, gravel- of MTB-schoenen Afgedichte naden YKK®-ritssluiting Neopreen aan de boord om water buiten te houden.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in